Gönderen Konu: Sütaş  (Okunma sayısı 1221 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Sütaş
« : 05 Şubat 2015, 20:39:05 »
Kocaoğlan ve Sarıkız, Sütaş Çiftliği’nin birbirine aşık iki sakinidir. Kocaoğlan, Sarıkız için papatya toplarken birbirlerini kaybettiler! Onları 14 Şubat’a kadar ‪#‎birsütaşkmasalı‬ Hashtag'iyle aşk Tweet’leri atarak kavuştur; Sütaş’tan Hediye Paketi kazan! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sütaş
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2015, 20:40:39 »
05 -14 Şubat tarihlerinde #birsütaşkmasalı Hashtag’iyle aşk hakkında yazacağınız her Tweet ile birbirini kaybeden aşıklarımız Kocaoğlan ve Sarıkız, birbirine biraz daha yaklaşacak. Atılan tüm Tweet’leri Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinden ya da #birsütaşkmasalı Hashtag'inden takip edebileceksiniz.

KATILIM KOŞULLARI

Günün kazananları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında yayınlanacaktır. Kazanan yarışmacı iletişim bilgilerini; ad, soyad, e-posta, telefon ve açık adres olarak 28 Şubat tarihine kadar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin elektronik posta adresine göndermelidir. Aksi takdirde, ödül hakkını kaybedecektir.

Katılımcılar, kazanmış oldukları ödüllerin değerinin nakit karşılığını talep edemez, ödülünü değiştiremez ve/veya hakkını devredemez, satamaz.

Aynı kişi yalnızca 1(bir) kez hediye kazanabilir.

Bir Sütaşk Masalı yarışmasına 18 yaşından küçüklerin; velilerinden izin almadan yarışmaya katılımlarından Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. ve Zadaca Dijital Medya sorumlu tutulamaz.

Sütaş Süt Ürünleri A.Ş. ve Zadaca Dijital Medya çalışanlarıyla, 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Bu kişilerin yarışmaya katılıp ödül kazanmaları halinde kazandıkları ödüller iptal edilir.

Bir Sütaşk Masalı yarışmasında her gün jüri değerlendirmesine göre seçilen en güzel 5 Tweet hediye almaya hak kazanacaktır.

Günlük kazanılan hediye paketlerinin kargoya teslimi 15 iş günü içinde yapılacaktır.

Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2015, 21:01:34 »
+ hergün 5 kişi seçilecek diye biliyorum

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2015, 22:02:08 »
şu sütaş ın o kadar yarışmasına katıldım. daha hiç nasip olmadı. bakalım bu kez olur mu?

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2015, 13:58:23 »
05-02-2015 Kazananları

Hilmiye @musti_var
Bir kuş olup gitsem, aşsam şu tepeleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana. #birsütaşkmasalı
Şükran @sukrandn
Sana aşkım o kadar büyükki masal olup dilden dile anlatılacak. #birsütaşkmasalı
mutluluk86 @ok_zeynep
#birsütaşkmasalı Aşk öyledir ki bazen süte, bazen görünüşe bazende kalpteki bilinmeze, bazende pamukprensesedir ama her seferinde de özeldir
Nadıne @Gab_RGR
#birsütaşkmasalı Aşkın gözü kör olabilir, ama kalpler görür,hisseder sevdiğini,Aşıklar hep bulur eşini...
istanbul @mavikelebek45
Ne zaman tutsam eIIerini gözIerimin önünden mevsimIer geçer,nezaman gözIerin gözIerime değse samanyoIundan bir yıIdız düşer #birsütaşkmasalı

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2015, 11:34:40 »
Hediyesi gelen oldumu ?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche