bize de gelmedi henüz. beklemedeyiz 
banada gelmedi numarasını buldum ama dagıtımın 0532 785 68 50 ben arayamıyorum konturum yok isteyen varsa arasın
ya ben eskileri çöpe attım gıcır gıcır fırçaları kullanıyorum. inş. herkese gelir çok hoş kutuda ulaştı.
Hala paketleri ulaşmayanlar varsa arasın hemen..
Bana ulaşmamıştı bugün aradım , bazı kargolar var adresler yanlış yazılmış bize geri geldi dediler . Sonra adresimi kontrol ettiler , Perşembe elinizde olur dediler

Bakalım gelicek mi ?
Aradım kontrol edip 15 dk içinde haber vereceklermiş. FikriMühim adreslerin %90 ını yanlış vermiş dediler...
evet benimkide yanlıştı, arayıp yeniden adres aldılar da öyle geldi.
aramıyorlar boşuna bekleme arkadaşım biz sizi ararız.diyor ne arayan oluyor ne soran
bir sorum olacak arkadaslar.paketim gelmedi diyenler paket gelecek diye mail gelmişmiydi size
bana şöle bi mail gelmişti yanıtladım anketi.
ama ürün falan gelmedi.yada ürün gelecek diye de mail gelmedi.ürünü gelenlere sorum sadece bu anketimi yanıtlamıştınız.yanıtlayınca 2ci mail gelmiş miydi gelecek paketiniz diye.
Sevgili FikriMühim,
Ağız Sağlığı Araştırmasına Davetlisiniz
Ağız Sağlığı Haftalarından haberdar mısınız? Ağız Sağlığı haftalarıyla ilgili araştırmamıza katılarak 5 MühimPuan kazanabilirsiniz.
aramıyorlar boşuna bekleme arkadaşım biz sizi ararız.diyor ne arayan oluyor ne soran
Aradılar... Adresi yanlış yazmışlar. Paket perşembe günü gelecekmiş.

Hata da sadece numara da. No:12/1 olacağına No:1/1 olarak kayıtlara geçmiş.
banada gelmedi geçen hafta aradım geri arayacaklarını söylediler ama aramadılar