Gönderen Konu: MynetKadın:2 kişiye Erkek Paketi hediyeli foto yarışması (5-10 Şubat arası)  (Okunma sayısı 777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Mynet Kadın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinizi mutlu etmeniz için size Sevgililer Günü Erkek Paketi hediye ediyor.
İçinde boxer, atlet, çorap, seyahat bakım seti, sakız ve tıraş kolonyası bulunan bu harika paketlerden birine sahip olacak 2 kişiden biri olma şansını yakalamak için yapmanız gerekenler:

1- Mynet Kadın'ın Instagram sayfasını takip edin.
Instagram.com/mynetkadin
2- Sevgilinizle sizi en iyi anlatan fotoğrafı çekip 5-10 Şubat 2015 tarihleri arasında #senbenimherşeyimsin ve #erkekpaketi hashtag'iyle, @mynetkadin'i etiketleyerek Instagram'da paylaşın.
Hepsi bu kadar.
İyi şanslar!

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
#14Şubat #sevgililergünü @erkekpaketi hediye kampanyamız sona erdi. Gösterdiğiniz yoğun katılımdan dolayı teşekkür ederiz😊 içinde boxer, atlet, çorap, seyahat bakim seti, sakız ve tıraş kolonyası olan harika @erkekpaketi'ni kazananlar @duduparun ve @mutfakartisti oldu. Sizi kutluyoruz👏👏👏 Lütfen bize adınızı, açık adresinizi, telefon numaranızı ve paketi hediye edeceğiniz kişinin beden numarasını Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail atarak bildirin. Hediye kampanyalarımız aralıksız devam edecek. Bizi takipte kalın 😏

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ