Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinden 2 Ekim 2009 tarihinde kitap satın alıp aynı gün ödemeyi yaptım. 6 Ekim'de hala ödeme bekleniyor yazısını görünce arayıp durumu düzeltmelerini istedim siparişimin durumu tedarik aşamasında olarak değiştirildi. 14 Ekim'de hala sipariş tedarik aşamasında yazısını görünce tekrar aradım "O kitap muhtemelen gelmez ama isterseniz 1-2 gün daha bekleyin kitap gelmezse biz size paranızı iade ederiz." cevabını aldım. 21 Ekim'de tekrar aradım "paranız iade edilecek" dendi ve banka hesap bilgilerim alındı. Siparişlerim listesinde sipariş numaramı göremiyorum.
"Temin edemeyeceğiniz bir kitabı neden sitenize koyuyorsunuz" diye sordum cevap olarak "Biz kitabın basılıp basılmadığını görüyoruz temin edip edemeyeceğimizi bilmiyoruz" oldu.
"Peki neden bu işi siz takip etmiyorsunuz da ben 3 kez aramak zorunda kaldım" diye sordum "Çok yoğunuz kusura bakmayın" dendi.
Aradan 1 hafta geçti hala parayı göndermediler telefonları sürekli meşgul.
Umarım forumdan başka birini kandırmamışlardır.
geçmiş olsun. umarım paranızı geri alabilirsiniz.
Geçmiş olsun bizim için bitmiştir kendileri..
Kayit olun veya
giris yapin hiç bir şikayeti çözmemişler güvenilecek site değil.
bir de adresime özel katalog yollamışlardı
Ben de sekiz kitaplık sipariş vermiştim, 40 gün temin edilmeyince siparişi iptal ettim. Bugün parayı hesabıma yollamışlar. Merak etme parayı mutlaka gönderirler. Ben paramı geri almakla yetinmeyip ayrıca gerekli yerlere şikayette bulundum, adamlar ellerinde olmayan malları pazarlayıp aldıkları parayı resmen işletiyorlar.
benim arkadaşın tatilvitrininden dolandırıldığı gibi olmuş telefonları hep meşguldü parayı iade etmediler bankaya şikayet dilekçesi yazdı en sonunda aldı parayı. bankanıza başvurun bence sizde.Banka iade eder paranızı
Kayit olun veya giris yapin hiç bir şikayeti çözmemişler güvenilecek site değil. 
buraya cevap yazmıyoki zaten bazı firmalar ..
geçmiş olsun paranızı geri verirler inş
geçmiş olsun.bu site kara listemde artık