Gönderen Konu: PetrolOfisi: Aynı istasyonda 25TL Market+50TL akaryakıt alana 20TLpuan  (Okunma sayısı 1783 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Az önce SMS geldi telefonuma:

1Marta kadar MigrosJet bulunan Petrol Ofisi istasyonunda tek seferde 25TL market alışverişi ve 50TL akaryakıt alımına 20TL Positive Puan hediye.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
Ner de var böyle Ankara da varmı  petrol ofisinin içerisinde migros jet ben görmedim

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
İstasyon listesi;
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kampanya koşulları;
Kampanya, 30 Ocak – 01 Mart 2015  tarihleri arasında kampanya dahilindeki Petrol Ofisi istasyonlarından ve o istasyonlarda bulunan Migros Jet 7/24 mağazalarından Money Club Kart, Money Bonus veya Positive Card ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında, kampanya dahilindeki Petrol Ofisi istasyonlarından tek seferde 1 adet 50 TL ve üzeri, o istasyonların içinde bulunan Migros Jet 7/24 mağazalarından da tek seferde 1 adet 25 TL ve üzeri alışveriş yapan kart sahipleri, 20 TL değerinde (2000) Positive puanı sadece 1 kez, kazanabilecektir. Hediye puan kazanmak için kampanya dahilindeki Petrol Ofisi istasyonlarından ve o istasyonlarda bulunan Migros Jet 7/24 mağazalarından yapacağınız harcamalarınızda aynı kartın kullanılması gerekmektedir. Harcamaların farklı kartlar ile yapılması halinde ödül kazanılamayacaktır. Hak kazanan kart sahiplerinin ödül puanları, 06 Mart 2015’te alım yapılan karta yüklenecek ve 30 Nisan 2015 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanya dahilindeki Petrol Ofisi istasyonlarının içinde bulunan Migros Jet 7/24 mağazalarından yapılan alışverişlerde harcama tutarına alkol, sigara, operatör TL yükleme ürünleri, puan kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Kampanya dahilindeki Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak alışverişler tüm akaryakıt ve otogaz (yakıt) alımlarında geçerlidir ancak kampanya ve indirimler ile birleştirilmeyecektir. Petrol Ofisinde kazanılan Positive puanlar sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında, akaryakıt veya otogaz alımında (yakıt) kullanılabilecektir. Kampanyadan bir müşteri sadece 1 kez yararlanabilir. Kampanyadan yararlanmak için kampanya dahilinde kullanılacak olan Money Club veya Positive Card’ın hem Money Club hem de Positive Card sistemlerine kayıtlı olması gerekmektedir. Her iki programa kayıtlı olmayan kartlar kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanya kapsamında Positive Card ve Money Club başvuru formu genel şartları geçerlidir. Petrol Ofisi ve Migros kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya ve kart kayıtlılık detayları için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin , Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitelerini ziyaret edebilir, sorularınız için 444 10 44 Migros Çağrı merkezi veya 0800 211 02 29 – 0555 675 55 55 Petrol Ofisi Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2015, 11:40:20 Gönderen: admin »
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
anlamadığım  petrolofisinde  mi  olacak  migros  :))

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Bazı Petrol ofisi istasyonlarında MJet var. Oralarda geçerli.
İlgili istasyon listesini yukarıdaki mesajımda bulabilirsiniz

anlamadığım  petrolofisinde  mi  olacak  migros  :))

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Geçen ay 3 karta denedim hepsi sorunlu.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ben bu akşam denemeyi düşünüyordum. Biraz daha bekleyeyim ozaman

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ben bu akşam denemeyi düşünüyordum. Biraz daha bekleyeyim ozaman

100 PO 100 Migros alışverişine 20 Money hediye olanlarda sorun yaşadım ben.Bunda değil
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Kartına puan yüklenen var mı?
Benimkine yüklenmemiş

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı