Gönderen Konu: NGSapanca:1çifte 1gece yarım pansiyon konaklama hediyeli yarışma  (Okunma sayısı 822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
instagram.com/ngsapanca
NG Sapanca'da Aşkı Yakala!!! Bu Sevgililer gününde sevgilinize sürpriz bir tatil hediye etmek ister misiniz?

Cevabınız evet ise yapmanız gereken NG Sapanca instagram hesabını takibe alarak, yorum kısmına " Bu Sevgililer gününde sevgilinize sürpriz bir tatil hediye etmek ister misiniz? " sorusuna #NGSapancaAşk hashtagi ile sevdiğiniz kişiyi taglemeniz yeterli...
#NGSapancaAşk @ngsapanca
Yarışma kazananı NG SAPANCA " jurisi " tarafından seçilecektir.

Yarışma Kuralları; -http://instagram.com/ngsapanca adresinde gerçekleşecektir.
-Yarışma 12.02.2015 Perşembe Saat 24:00 de sona erecektir.
-NG Sapanca hesabını takibe alarak, paylaşımın yorum kısmına tagleme ve #NGSapancaAşk hashtagi kullanılması gerekmektedir.
-Yarışma sonucunda kazanan 1 kişi NG Sapanca'da 1 gece 2 kişilik yarım pansiyon konaklama kazanacaktır.
-Yarışma kazananı 13.02.2015 Cuma günü açıklanacaktır.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Sevgililer Günü'ne Özel Konaklama Ödüllü Instagram Yarışmamızın Kazananı @muserrefadil!!! Müşerref Hanım'ı tebrik ediyor, yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi ve keyifli katılımlarınız için de tüm takipçilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

1 gece 2 kişilik yarım pansiyon konaklama kazanan takipçimiz hakkını sadece NG Sapanca'da otelimizde kullanabilecek ve yer değiştiremeyecektir...
Konaklama kullanımı kişiye özeldir. Başka isme devredilemez.

Kazanan takipçimizin iletişim bilgilerini facebook sayfamızdan özel mesaj yolu ile iletmelerini rica ediyoruz.

Sevgilerimizle...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ