ya benimkide gelmedi vallah
gelipte kaybolmuş olabilir, çünkü kapıya kadar getirmiyorlar. apartman kapısına bırakmışlardı benimkisini. size de öyle olmuşsa başka birisi paketi görüp almış olabilir.
İyi de isim yazıyor üzerinde yapmış olabilirler mi böyle birşey? benim ki de gelmedi de.
ben işyerinin adresini vermiştim gelseydi mutlaka görürdüm
İyi de isim yazıyor üzerinde yapmış olabilirler mi böyle birşey? benim ki de gelmedi de. 
böyle birşey olmuş olabilir, çünkü benimkini apartmanın kapısına bırakmışlar, yerlerde sürünüyormuş paket, sonra kardeşim tesadüfen görüp almış, onun yerine başkası görüpte alabilirdi paketi.
Bizim de apartman. Belki gelmedi belki de başkası aldı.
kapıya bırakmaları mümkün değil maşallah evimiz kale gibi korunuyor.

önce güvenlik sonra görevli alıyor elden veriyor herşeyi.bırakmaz yani kapıya, şansım yok galiba...
Ya bende yeni cevapladım soruyu hemen kazananlara bakayım dedimm adım yazıyooo bi tane daha vardı benim ismimden omu acaba yoksa hemen yazdılarmı doğru cevaplayan herkes kazanacak diyodu çünkü
senin cevaplandırdığın geçen dönem sorusudur, çünkü şuan ben girdim soru yok, daha önce cevaplandırdınız diyor.
gondereceklerı bı onluk neredeyse kızım artık onluk kullanmamaya baslıycak o zaman gelır heralde yada gelmıycek