Gönderen Konu: Selva komşu hakkı yarışması  (Okunma sayısı 32451 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Selva komşu hakkı yarışması
« Yanıtla #250 : 25 Kasım 2009, 14:07:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
1 Saatte 130 Puana Ulaştım, Şu Koli Bi Gelsede Yesek :D Bikaç Üyelikten Daha 100 Puana Ulaşayımda 3-4 Koli Gelsin Bari :D
stoklarla sınırlı denmiş ya bence bu saatten sonrakileri almazlar yada çekiliş yaparlar

500 aştı 1000 yaklaştı çünkü

Nerde Yazıyo Stoklarla Sınırlı Oldugu ? Ben Öyle Bişey Göremedim Yarışma Şartnamesinde? Sanırım Biri Uydurdu Bu Stoklarla Sınırlı Olayını
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #251 : 25 Kasım 2009, 14:11:21 »
dur bakim

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #252 : 25 Kasım 2009, 14:12:03 »
Stoklarla Sınırlı Olayı Diye Bişey Yok. Olsaydı Şartnamede Yazardı. Biri Sallamış Herkeste İnanmış :D hey Allahım Yaa :D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #253 : 25 Kasım 2009, 14:18:49 »
sanırım sık sorulan sorularda var ondan öle sanmışlar ama onun için değil

hediyeler stoklarla sınırlı yazmışlar en son soruda

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #254 : 25 Kasım 2009, 14:25:36 »
-Paylaşımda bulunmayan ama çok oy kullanan üyeler de kazanıyor mu?
-Paylaşımda bulunmasanız da en çok oylama yapan her 50. ve 100. üyeye Selva’dan süpriz hediyeler . Hediyeler stoklarla sınırlıdır.

Hediye Paketi Hakkında Değil Galiba Ya. Her 50. ve 100. Üyeye Süpriz Hediye Dedigine Göre Hediye Paketinden Bahsetmiyolar. Çünkü Hediye Paketi Süpriz Hediye Değil, Önceden Belirlenmiş Bi Hediye. Süpriz Hediye Farklı Bişey Olabilir Ve Bu Farklı Hediyelerin Stoklarının Sınırlı Olmasından Bahsediyolar Galiba. Mail Atmak Lazım ;D

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #255 : 25 Kasım 2009, 14:27:04 »
doğrudur sanırım karışıklık olmuş

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #256 : 25 Kasım 2009, 14:47:59 »
 Ben aradıydım konuştum  her 100  Puan alan kişiye bir adet hediye paketi gönderilecek dediler Sizde arayın Fatih beyle görüşecegim deyin  Fatih bey ilgileniyor Selvada

Ücretsiz Tüketici Danışma Hattı
0800 363 35 10

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #257 : 25 Kasım 2009, 22:14:39 »
1 Saatte 130 Puana Ulaştım, Şu Koli Bi Gelsede Yesek :D Bikaç Üyelikten Daha 100 Puana Ulaşayımda 3-4 Koli Gelsin Bari :D

Şu Saat İtibariyle 2. Üyeliğimide 100 Puana Ulaştırdım ;D 3. Üyeliği Alsammı Acaba Diye Düşünüyorum :)

Çevrimdışı ilya

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • kuzumm.
« Yanıtla #258 : 25 Kasım 2009, 23:50:57 »

Şu Saat İtibariyle 2. Üyeliğimide 100 Puana Ulaştırdım ;D 3. Üyeliği Alsammı Acaba Diye Düşünüyorum :
[/qote]
arkadaşım bu puanları nasıl yapıyosun sırrını söylede bizde yapalımm :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #259 : 25 Kasım 2009, 23:59:19 »

Şu Saat İtibariyle 2. Üyeliğimide 100 Puana Ulaştırdım ;D 3. Üyeliği Alsammı Acaba Diye Düşünüyorum :
arkadaşım bu puanları nasıl yapıyosun sırrını söylede bizde yapalımm :D

Bi Forum Sitesinde Konu Açtım, Milleti Üye Yaptırdım. Saolsunlar Üye Oluyolar Referans Linkimle ;D