Hatırlarsınız, para kazanmayan, durumu olmayan genç kızlara kutu yolluyoruz, ikinci kutumuz haftaya yola çıkacakken 3. ismi arıyorum. İlk özelden gönderen Mart ayının kutusunun sahibi. Bakın bunu biz hayır için yapıyoruz, amaç genç kızları mutlu etmek. Bunu yapan arkadaşlarım,okuldaki hocalarım... 4 yıldır forumdayım tabiki sizlere güveneceğim.
İlk kutu Sevda Hanım'ın bir dostunaydı, 18 yaşındaki ismine gerek olmayan bir kızı mutlu ettik.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBunlar da kanıtlarımız. Yani bir artniyet yok, bir olay yok. Bir sebep yok, napalım kullanmadıklarımızı,bize uygun olmayanları,defalarca hediye ettik. Biz güzel tatlı bir kız arıyoruz yine. Özelden bekliyorum.
hediyesi gidicek olan güzellik çok şanslı gerçekten
ben sizin ilk hediyenize vesile olduğumda meleğim beni arayıp sevda abla bana neler geldi diye bağırışları halen kulaklarımda

şimdiden yeni hediyeleri alıcak kişiye iyi günlerde kullansın
hediyesi gidicek olan güzellik çok şanslı gerçekten
ben sizin ilk hediyenize vesile olduğumda meleğim beni arayıp sevda abla bana neler geldi diye bağırışları halen kulaklarımda 
şimdiden yeni hediyeleri alıcak kişiye iyi günlerde kullansın 
Bize dua etti ya ben daha ne isterim... O hep aklımızda o bizim ilk meleğimiz yaza yine mutlu edeceğiz onu...
Ocak ayını yollayacaktık Ocak ayı kutusunu ben toplayamadım Ankara dışındayım malum ilçede kalakaldım...Şubat'ın ilk haftasında yollayacağım sanırım onun için Mart ayı dedim...
Bana ciddi isim lazım...
Mart ayı da tamam... Konumu sılmesenız olur mu? Hep konu acıyorum kızacaksınız yakında
Nisan ayına talibim öyleyse öğrenci kimligimin fotografını gönderebilirim
Nisan ayına talibim öyleyse öğrenci kimligimin fotografını gönderebilirim 
Nisan ayını da hallettik diyebilirim, ayrıca kusura bakmayın "durumu olmayan bir öğrenci" arıyoruz. Size kampanyalarda bol başarı, bol şans diliyorum
Ben kutu diyince ikram hazırlayıp kek börek yolluyosunuz sandım. pardon detayını okumadım. ailem de böyle ikram yapıp kutu gönderdiği için kutu=yemek benim algımda. Güzel bir iş yapıyorsunuz Allah kabul etsin, benim de fazla durumum yok ama söylediğiniz gibi kampanyacı olduğum için uygun olmaz. Tebrik ederim Allah kabul etsin çok güzel düşünmüşsünüz
dostlar...bana 18 yasindan kucuk oneriyorsunuz...Renkli kozmetik gonderimi yapacagim ailesiyle sorun yasamasini istemem lutfen...18 yasindan kucuk her onerinizi reddediyorum haberiniz olsun...
Ben de bizim yoksul öğrencilerden yazacaktım ama kozmetikmiş malesef öneremicem