hangi şehirdesiniz bilmiyorumda
metro grossmarket de beyaz esyalarda bayagı indirimler oluyor
cogu markayı takip edebilirseniz atıyorum mediamarkt , teknosa vs. gibi zaman zaman stokları bitsin diye falan % 30- % 40 falan indirmleri oluyor
bizim buzdolabı aynı böyleydi, tamirine verilecek parayla yenisini alabilirdik
metro da bulmuştuk. şans
bir de burası var > karsılastırmalı fiyatları çeşitli yerlerin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
@nesliyaren çok geçmiş olsun. sağlık sözkonusu olunca hele bir de çocuklar daha da can sıkıcı. inşallah çabucak geçer, herşey yolunda gider.
ya gerçekten neler oluyor böyle anlamıyorum. kara bulutlar dolaşmakla kalmadı üzerimize yerleşmiş full mesai yapıyorlar.
Bu sabahta okuldan adımımı attım eşim aradı. Sitenin otoparkına çektiğimiz aracımızın üzerine kar kütlesi düşmüş. Tavan ön ve arka camlar tamamen gitmiş. Araba serviste ekspertiz falan gelip bakıcakmış. 1 haftada bildiririz demişler.
Allahım sen bize yardım et. kazalardan belalardan beterlerinden koru amin.

ya gerçekten neler oluyor böyle anlamıyorum. kara bulutlar dolaşmakla kalmadı üzerimize yerleşmiş full mesai yapıyorlar.
Bu sabahta okuldan adımımı attım eşim aradı. Sitenin otoparkına çektiğimiz aracımızın üzerine kar kütlesi düşmüş. Tavan ön ve arka camlar tamamen gitmiş. Araba serviste ekspertiz falan gelip bakıcakmış. 1 haftada bildiririz demişler.
çok geçmişler olsun, Allah'ın takdirine karışılmaz ama bence 3 tane cam çay bardağı atın kırın... 3lemek diye birşeyler var, kötü enerji uzaklaşsın

çok geçmişler olsun, Allah'ın takdirine karışılmaz ama bence 3 tane cam çay bardağı atın kırın... 3lemek diye birşeyler var, kötü enerji uzaklaşsın
Sağolun. Dün gece de hiç uyuyamadım. sıkılıp durdum. Duada ediyorum çok çok. Bunu da deneyeyim hemen. Nazarlara mı geldik ne? hayır olağanüstü bi şeyde yok ki rutinimizde yaşıyoduk.

Sağolun. Dün gece de hiç uyuyamadım. sıkılıp durdum. Duada ediyorum çok çok. Bunu da deneyeyim hemen. Nazarlara mı geldik ne? hayır olağanüstü bi şeyde yok ki rutinimizde yaşıyoduk.
Biz de 2015'e sıkıntılı başladık :/ Oğlum su çiçeği oldu 7 gün raporlu

Çok kaşınıyor ve zorlanıyor.. Buna şükür...
nesliyaren çok çok geçmiş olsun.
Geçecek tabii hepsi Allah sabır versin yeter ki başka keder göstermesin.
Üstüste gelince insan sıkılıp düşünüyor ne oluyor diye tabii
Ben Bu da geçer diye düşünürüm hep. Mutluluk içinde üzüntü içinde geçerli. neler yaşanıp bitiyor. Çaresiz dertlilerin yardımcı olsun yaradan. Bu günlerimizi aratmasın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinnesliyaren çok çok geçmiş olsun.
Geçecek tabii hepsi Allah sabır versin yeter ki başka keder göstermesin.
Üstüste gelince insan sıkılıp düşünüyor ne oluyor diye tabii
Ben Bu da geçer diye düşünürüm hep. Mutluluk içinde üzüntü içinde geçerli. neler yaşanıp bitiyor. Çaresiz dertlilerin yardımcı olsun yaradan. Bu günlerimizi aratmasın.
Amin
Geçmiş olsun hepinize.. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah sıkıntılarınızdan diyimm.. ve bir öneride bulunayım.. 3 senedir kullandığım gayette memnun olduğum bulasık makınamı tavsıye edebılırım.. Regal marka.. üzerine baktım sımdı ama kod falan yazmıyor.. ben gayet memnunum AAA yazıyor sadece üzerinde

eşim almış 4 sene önce daha ben piyasada yokken

400 lıraya.. Regal markalı ürünler VESTEL güvencesinde ürünler.. hem kullanıslı hemde uygun fiyatlı.. bir araştırın derim

Regal.. aklımı seveyim