Gönderen Konu: Woops (16 Ocak)  (Okunma sayısı 1893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Woops (16 Ocak)
« : 09 Ocak 2015, 22:41:22 »
Woops
Do demeden Do Re Mi'yi anlayanlardan mısın?  Tıkla, şarkıları dinle, soruları doğru yanıtla, hediyen kulağına gelsin!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

KAPATKATILIM KOŞULLARI
1- İşbu kampanya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli Woops resmi Facebook hesabı üzerinde düzenlenmektedir.

2- İşbu “Ben Müzikten Anlarım” yarışması tüm Facebook kullanıcılarına açıktır. Yarışma'ya Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. çalışanları, Avea bayileri katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar.

3- Yarışma tüm kullanıcılara açıktır. Ödül kazanmak için Woops üyesi olunma koşulu aranmaktadır.

4- “Ben Müzikten Anlarım” yarışması, 09.01.2015 tarihinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli Woops resmi Facebook hesabı üzerinden başlayacak ve 16.01.2015 tarihinde günü saat 17:00’de sona erecektir. Ödül kazanan kullanıcılar 19.01.2015 günü saat 16:00’da uygulama ve WoopsOnline Facebook sayfası üzerinden duyurulacaktır.

5- Yarışmaya katılım gösteren kullanıcılardan; ilk 5 soruya doğru yanıt vermeleri beklenir. İlk 5 sorunun tamamına doğru yanıt veren kullanıcılar arasında, 6. soruya en yaratıcı şekilde yanıt yazan kişiler jüri tarafından seçilecektir. Yazılan yanıtlar moderasyondan geçerek yayına alınacaktır. En yaratıcı yorum, Avea Woops jürisi tarafından seçilecek ve seçilen 4 kişi Avea inTouch 4 cep telefonu ve Avea Smartband, 4 kişi Beats Kulaklık, 4 kişi Beats Hoparlör kazanacaktır. Ayrıca yarışmaya katılan tüm Woops üyeleri 1 ay boyunca ücretsiz Avea Mega Müzik Paketi üyeliği kazanacaktır. Avea Mega Müzik Paketi yarışmadaki formu eksiksiz dolduran kişilerin form sayfasında belirtecekleri telefon numaralarına 30 gün içerisinde yüklenecektir. Toplamda 12 adet ödül verilecek, 12 asil 6 yedek kişi seçilecektir. Kazanan asil üyeler 5 kere aranacaktır. 5 aramanın sonunda kullanıcıya ulaşılamaması durumunda yedek kullanıcılar ödül kazanmaya hak kazanacaklardır.

6- Yarışmaya katılım sınırsızdır. Katılan her kullanıcı 1 adet ödül kazanabilecektir. 1 adetten fazla ödül almaya hak kazanılsa dahi ilgili kullanıcılar en fazla 1 adet ödül alabilecektir.

7- Woops tarafından daha önce düzenlenen kampanya ve yarışmalar kapsamında; PlayStation 4, iPhone 5c, Samsung GALAXY S5, HTC One Mini 2, Sony Xperia T3 ve Xbox One, Barça Barça yarışmasında kazanan yarışmacılar ödül almaya hak kazansalar dahi ödül alamayacaklardır.

8- Yarışmaya katılan kullanıcılar tarafından yazılan küfür, terör, cinsellik, şiddet vb. içerikli paylaşımlar moderasyondan geçmeyecek, sayfada yayınlanmayacaktır.

9- Kullanıcılar yarışma sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını, kamu düzenini ve toplum ahlak yapısına aykırı eylemlerde bulunmayacaklarını kabul ederler.

10- Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

11- Yarışmadan ödül hakkı kazananlar ile ilettikleri iletişim bilgileri aracılığı ile telefon üzerinden iletişime geçilecektir. Kazanılan ödüller iade edilemez, paraya dönüştürülemez.

12- 18 yaşından küçükler yarışmaya katıldıkları takdirde, ödüle hak kazanmış olsalar dahi ödül hakları düşer ve ödül kazanamazlar.

13- Ödül kazanan kullanıcılar, söz konusu haklarını Avea'nın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları, yanlış iletişim vermeleri iletişim bilgilerindeki değişiklik ve/veya verdikleri iletişim bilgilerinden ulaşılamaması halinde Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. sorumlu tutulamayacaktır.

14- Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcılar belirlenmesi durumunda bu kullanıcılar Ödül'e hak kazanamayacak olup, Avea'nın söz konusu kullanıcılar için yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

15- Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Avea'nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.

16- Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan, internet bağlantısının yavaş olması ya da kesilmesi gibi nedenlerden mağduriyetten sorumlu değildir.

17- Kullanıcı, kampanya kapsamında yarışmaya girerek, kazananın kendisi olması durumunda AVEA tarafından yapılacak fotoğraf çekimleri, resimler ve benzeri halkla ilişkiler ve pazarlama uygulamalarında makul davranacağını kabul eder.

18- Avea'nın Kampanya'yı herhangi bir zamanda sonlandırma hakkı ve Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Yarışma'ya katılan herkes işbu Şartnamedeki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.

19- Yarışmaya katılanlar Avea'nın işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Kullanıcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Avea tarafından yapılacaktır.

20- İşbu Şartname, “Ben Müzikten Anlarım” yarışması için olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.
TAMAMBEN MÜZİKTEN ANLARIM Konservatuvarlı değilim ama ben müziği girişinden tanırım diyorsan,
hemen katıl, Avea Intouch 4 ve Avea Smartband, Beats Hoparlör ve Beats Kulaklık kazanma şansını yakala! HEMEN BAŞLAKatılım KoşullarıAvea Woops
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2015, 13:40:26 Gönderen: admin »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
Ynt: Woops
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2015, 00:03:55 »
koca firma 4 kulaklık 4 hoperlor verıyor .

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2015, 00:13:35 »
koca firma 4 kulaklık 4 hoperlor verıyor .

4 de telefon veriyor.
Bir önceki kampanyası çok güzeldi.  Teknosa çekler, ps4 ler , telefonlar, havada uçuşmuştu. :D

En yaratıcı yorum, Avea Woops jürisi tarafından seçilecek ve seçilen 4 kişi Avea inTouch 4 cep telefonu ve Avea Smartband, 4 kişi Beats Kulaklık, 4 kişi Beats Hoparlör kazanacaktır.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2015, 00:09:46 »
yazdığım yorumu göremedim 750 adet kadar yorum var ama ben göremedim kendi adımı böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba? :-X :-[
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum