Gönderen Konu: AKIL VERİN lütfen canım sıkıldı çok :((  (Okunma sayısı 1485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
AKIL VERİN lütfen canım sıkıldı çok :((
« : 02 Ocak 2015, 16:10:31 »
ttnet playstordan tek şifre ve maille giriş yapıldığı 490 tllik oyun satın alınıp faturaya yansıtılmış ve taksitlendirilmiş şimdiii asıl mesele ben ve eşimin oyunla işimiz olmaz, tek şifreyi uzun zamandır kullanmıyorum çocuğumuzda yok ttnet destek hattıda iç açıcı konuşmuyor başka bir yolu varmı 490 tl ödemek istemiyorum  :'( :'( :'( :'( :'(

ve appel ıpad kullanıyorum oyun indirmek istesem appl store var laptop sadece iş için oda ayda yılda bir
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 16:31:15 Gönderen: OzleminO »
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: AKIL VERİN lütfen canım sıkıldı çok :((
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2015, 18:54:03 »
Millet böyle yapıp aldığı oyun kodlarını satıyor ucuza. Donanımhaber'de görmüştüm böyle yapıp satanları. Sonra şikayetleri okumuştum baya bi kişi şikayetçi bu durumdan. Ne yapılabilir bilmiyorum ama. Geçmiş olsun...

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
Ynt: AKIL VERİN lütfen canım sıkıldı çok :((
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2015, 14:00:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Millet böyle yapıp aldığı oyun kodlarını satıyor ucuza. Donanımhaber'de görmüştüm böyle yapıp satanları. Sonra şikayetleri okumuştum baya bi kişi şikayetçi bu durumdan. Ne yapılabilir bilmiyorum ama. Geçmiş olsun...

1000 tl lik şikayetlerde var şükürmü etsem bilemedim şifremi ve mail adresimi nasıl bulurlar anlamıyorum tek şifre ile oluyormuş bu
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿