Gönderen Konu: Goldstore: 10 kişiye Goldstore Şans Bileklik kazandıran yorum yarışması  (Okunma sayısı 1522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Goldstore'den Yeni Yıl Sürprizi!
2015'ten Dileğin Nedir Desek?
2015 dileğini ‪#‎2015tenDiliyorum‬ hashtag'iyle yorum olarak yazan ve sayfamızı beğenen 10 şanslı kişiye Goldstore Şans Bileklik Hediye!

SosyalMedya Yarışma Koşulları

Kullanıcılar   bu yarışmaya Goldstore'nin Instagram, Facebook ve ya Twitter   hesabından bir kere katılabilirler.

Yarışmaya   katılarak Goldstore Sosyal Medya sayfalarında 26.12.2014 tarihinde paylaşılan “2015'ten Dileğin Nedir Desek?” konulu yarışmaya   #2015tenDiliyorum hashtagi ile yorum yapan ve sayfayı   beğenen 10 şanslı kişi 2015 Şans Bilekliği kazanacaklardır.

Yarışma   26.12.2014 tarihinde başlayacak ve 05.01.2015 saat 23.59'da   sonlanacaktır.

Yarışma   jürimiz kazananları 07.01.2015 tarihinde sosyal medya   hesaplarımızda açıklayacaktır.

Kazanan kişiler açıklandıktan sonra iletişim bilgilerini  Facebook'ta mesaj yolu ile Goldstore Facebook sayfasına, Twitter ve Instagram için ise Goldstore sayfasından özel mesajla iletmeleri gerekmektedir.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ilk sırada ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler herkese ve konuyu açan arkadaşada kocaman teşekkürlerrrr
şansa çokkk ihtiyacm olduğu bir anda geldi bu
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)