tamamen çorba olmuş skorlar puanlar falan karışmış durumda düzeltmeleri için mail atın arkadaşlar lütfen
tamamen çorba olmuş skorlar puanlar falan karışmış durumda düzeltmeleri için mail atın arkadaşlar lütfen
eray mail attı zaten oynamadığı oyunda 1.sırada
yüksek puanlar silinmiş..
ya 251 olan bir kişi oldumu bende onu merak ediyorum o kadar kişi oynuyor hiç mi çıkmaz?
şuan 73000 puan yaptım ve puan tablosuna geçmiyor.Puan tablosu sabit kalmış.Ne puan yaparsanız yapın işlemiyor.Daha önce millet hile ile 600000 puanlar yapıyordu.Şimdide puan tablosunu sabitlediler.1.ciyie geçsen bile yer almıyor tabloda.5 kez mail attım tık yok :S
efesin geçen seneki muhteşem yarışmasından sonra normaldir en iyisi carlsberg arkadaşlar

efes in oyunlarında maalesef hileler çok oluyor önlemde almıyorlar sen söyleyince de bir şey değişmiyor adamların derdi ödülü hak edenin kazanması değil binlerce kişinin bu siteye girmesi sitede hata var mı yok mu ? hile olmuş mu olmamış mı çok da ilgilenmiyorlar ilgilenseler bir yılda bir arpa boyu yol alırlardı hoş efes arpayı başka işte kullanıyor ama en azından gelişme olurdu
5 kez mail atıım bir kez cevap vermediler.O değil şu an puan tablosuna hiçbir türlü puan kaydetmiyorlar.Adamın biri yapmış 71200 sen geçsende senin puanını eklemiyorlar.Böyle birşey görmedim ben.
verecekler ödülü şuanki herife.kendi adamlarımıdır nedir ben anlamadım
Benim mesajımı kim neden sildi?