Bağlanılan Hatırlatmalar

• İkili miniş: 24 Kasım 2009

Gönderen Konu: Miniş Figür hediye!/20 Kasım  (Okunma sayısı 7115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
Miniş Figür hediye!/20 Kasım
« : 24 Ekim 2009, 19:09:03 »

Rengarenk, eğlenceli ve büyülü dünyaların en sevilen
karakterleri içinden senin favorin hangisi?
En çok hangileriyle oynamaktan zevk alıyorsun?
Haydi, anketi doldur, en sevilen karakterler ortaya çıksın!
Üstelik anketimizdeki tüm soruları cevaplayan her 50. katılımcıya
İkili Miniş Figür hediye!
Haydi hemen başla!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2009, 22:47:02 Gönderen: erteb »
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

medilayn

• Ziyaretçi
Ynt: Miniş Figür hediye!
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2009, 19:26:02 »
katıldım 18+ derken utandım ay
soruyo okulda ne seviyorsun  :D
arkadaşlarla miniş koşturuyoruz diyom  ;D

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2009, 19:36:12 »
ben kardeşim adına katıldım o ne seviosa onları işaretledim  ;D ;D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2009, 19:55:33 »
katıldım 18+ derken utandım ay
soruyo okulda ne seviyorsun  :D
arkadaşlarla miniş koşturuyoruz diyom  ;D

aynen...

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2009, 19:58:19 »
Utanacağınıza bırakın çocuklar katılsın. Alt tarafı 2 oyuncak

Çevrimdışı whitepixie

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 24 Ekim 2009, 20:11:39 »
 :) :) bizde cocuklarımız için katılıyoruz bizlerde büyümeyen cocuklarız  :Dkatılsak neolurki  2miniş deyip geçmemek lazım
٩(-̮̮̃-̃)۶ ❤SmA ❤٩(-̮̮̃-̃)۶:

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #6 : 24 Ekim 2009, 20:30:49 »
:) :) bizde cocuklarımız için katılıyoruz bizlerde büyümeyen cocuklarız  :Dkatılsak neolurki  2miniş deyip geçmemek lazım

Zaten her zaman bir bahane vardır. Hep birileri adına katılınılır ama hiç düşünülmezki onu gerçekten kazanmak isteyen ve doğrudan kullanacak başka birinin olduğu ve onun önüne geçilip kazanmasına mani olunduğu. Örneğin traş seti kampanyasıdır kazananların yarısından çoğu bayandır. Aklıma hep şu gelir Türk kadınlarıda birer sakalsa sakal bıyıksa bıyık havuçlu anaymış ( çok güzel hareketler bunlarda ki hıyarlı babanın karısı, hani şu tır şöfrlüğü bile yapabilecek olan ) ya da buradaki gibi oyuncak kampanyasıdır kazananların çoğu analar babalardır. Örnekleri çoğaltabilirim. Lafım sadece size değil geneldir ve şudur; iki miniş deyip geçmemek lazım diyorsunuzda günümüzde bilgisayar ve internet kullanımı oldukça küçük yaşlara kadar indi, belkide 10' lu yaşlarda çocuklar katılıp kazanmak istiyorlar ama siz ellerinden alıyorsunuz. Ha tamam diyeceksinizki benimde çocuğum var belki o ayrı ama ollmayanlarda katılıyor sonrada akrabama,komşuma,...vs vereceğim diye düşünüyor sonuçta o çocuğun bundan haberi dahi yok yani eline geçmese birşey kaybetmeyecek ama katılan diğer küçük çocukların belkide hayalleri yıkılıyor. Bu böyle uzar gider neyse demek istediğimi anlamak isteyenler daha ilk cümlemden anlamışlardır zaten.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2009, 20:33:01 Gönderen: 12345 »

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Ekim 2009, 20:38:28 »
:) :) bizde cocuklarımız için katılıyoruz bizlerde büyümeyen cocuklarız  :Dkatılsak neolurki  2miniş deyip geçmemek lazım

Zaten her zaman bir bahane vardır. Hep birileri adına katılınılır ama hiç düşünülmezki onu gerçekten kazanmak isteyen ve doğrudan kullanacak başka birinin olduğu ve onun önüne geçilip kazanmasına mani olunduğu. Örneğin traş seti kampanyasıdır kazananların yarısından çoğu bayandır. Aklıma hep şu gelir Türk kadınlarıda birer sakalsa sakal bıyıksa bıyık havuçlu anaymış ( çok güzel hareketler bunlarda ki hıyarlı babanın karısı, hani şu tır şöfrlüğü bile yapabilecek olan ) ya da buradaki gibi oyuncak kampanyasıdır kazananların çoğu analar babalardır. Örnekleri çoğaltabilirim. Lafım sadece size değil geneldir ve şudur; iki miniş deyip geçmemek lazım diyorsunuzda günümüzde bilgisayar ve internet kullanımı oldukça küçük yaşlara kadar indi, belkide 10' lu yaşlarda çocuklar katılıp kazanmak istiyorlar ama siz ellerinden alıyorsunuz. Ha tamam diyeceksinizki benimde çocuğum var belki o ayrı ama ollmayanlarda katılıyor sonrada akrabama,komşuma,...vs vereceğim diye düşünüyor sonuçta o çocuğun bundan haberi dahi yok yani eline geçmese birşey kaybetmeyecek ama katılan diğer küçük çocukların belkide hayalleri yıkılıyor. Bu böyle uzar gider neyse demek istediğimi anlamak isteyenler daha ilk cümlemden anlamışlardır zaten.
yazdıkların gerçekten güzel tebrik ettim inan eğer ki sen bu yazdıklarına harfiyen inanıyor ve yapıyorsan :) sana alkış
yok burda sırf birilerine laf göndermesi yapmak birilerinin huzurunu kaçırmakta kesinlikle hiç kimseye karışma derim
ben kimleri gördüm kimleri tanıdım tarifini bile yapmak için kelimeler yetmez.o yüzden sende hiç strese girip tatlı canını sıkma kardeşim.elbet kazananlar bizler olursak sevindiricek bir çocuk buluruz ki benim de bir bebeğim var zaten :)

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #8 : 24 Ekim 2009, 20:58:06 »
tartısma yaratmak için yazmıyorum fakat hiç kimsede kendisi oynamak için katılmıyordur heralde minise  :D

5 yasında kızım var ve minişi cok seviyor, şimdi kızım mı dolduracak yani formu. tabi ki ben dolduracagım. kızımda olmasaydı yegenim için katılırdım... yani özde illa ki bir cocuk seviniyor diye dusunuyorum...belki ekran karsısında ki 10 yasındaki cocuk kazanamıyor ama hiç neti olmayan bir cocuga hediye ederek de sevindirebilecegimizi dusunun...

cocuk sevindirmek kadar guzel bi sey var mı yaaa :)

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 24 Ekim 2009, 21:05:50 »
benim de kızım var,o dolduramıyor ben dolduruyorum..kaldı ki birçok çocuğa hediye veriyorum ben de kazandıklarımdan..güzel bir duygu..kampanyayı yayınlayan da 18 yaş üstünü kabul ettiğine göre sıkıntı çıkarmaya luzum yok..siz katılmayın o zaman,olsun bitsin.