18 Aralık 2014-7 Ocak 2015 tarihleri arasında tek seferde 25 TL tutarındaki tüm cips ürünleri ile paketli kuruyemiş ürünü alışverişlerine 5 Money hediye edilecektir. Hediye Money’lerin son kullanma tarihi 15 Ocak 2015’tir. Kazanılan Money’ler iki gün içinde karta yüklenecektir. Her alışverişte 5 Money, kampanya kapsamında toplamda 10 Money kazanılabilir.
kampanya ve hediyeler güzel ama kampanya migrosda sıkıntı burda.son 2 yıldır migrosdan o kadar katılım yaptım bişey çıkmadı.bide çayhlar indirmli diyorlar ama piyasada daha ucuz çay var
Katılım yapıp yapmadığınız bile belli olmuyor migros ise almayayım
Ilk etapta 1kiloluk filiz çaylardan 100 adet aldım bakalım
fotoğrafını çekip koysana
pardon ama çay ocağınız falanmı var ? yada cafe ? bu en az 5 senelik çay demek ....
Inanmayan inanmayabilir anlamadığım neden yalan söyleyeyim. Insanlar 68 koli yağ alıyor onlar ne yapıyor yağları hepsini içmek için almıyoruz illakî bişekilde eritiyoruz
Inanmayan inanmayabilir anlamadığım neden yalan söyleyeyim. Insanlar 68 koli yağ alıyor onlar ne yapıyor yağları hepsini içmek için almıyoruz illakî bişekilde eritiyoruz
aynen katılıyorum bend eçok hastasıyım çekilişlerin baya çok alırım inanmayan inanmayabilir bol şans kardeşim
inanmadık demedikki ? alıyoruz diyorsanız alıyosunuzdur ... sadece bu kadar cayı ne yaptığınızı merak ettim.. hani satsanız desem cok ucuz değil . aldıgınız fiyata bile satılırmı ? bilmem..