Gönderen Konu: Benim Yeni Yılım  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pelinsu4

• Yeni Kampanyacı
  • *
Benim Yeni Yılım
« : 17 Aralık 2014, 10:18:11 »
Fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven Instagram kullanıcılarına yönelik çok eğlenceli bir yarışma. Yeni yıl ruhunu yansıtan fotoğrafı çekiyorsunuz, #benimyeniyilim hashtag’i ile paylaşıyorsunuz, hediye kazanma şansı yakalıyorsunuz. Fotoğraflar Facebook’ta oylamaya sunuluyor.  En çok oy alan ilk 15 kişiye ödül verilecek.

İyi eğlenceler

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Ynt: Benim Yeni Yılım
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2014, 10:54:23 »
Hangi sayfa, link nedir, ödüller neler?

Çevrimdışı sarpimoleni

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Benim Yeni Yılım
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2014, 11:07:13 »
Benim Yeni Yılım yarışması, Doğa Koleji Instagram hesabı (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) üzerinden düzenlenmektedir ve tüm Instagram kullanıcılarına açıktır.
“Benim Yeni Yılım”, 16 Aralık 2014 tarihinde Doğa Koleji dijital kanallarından duyurularak başlayacak ve 06 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir.
Katılımcılardan istenen bilgiler, bu servisin sağlayacağı bilgiler ile sınırlıdır.
16 Aralık – 06 Ocak tarihleri arasında Instagram’da doğru hashtag (#benimyeniyılım) ile paylaşılan fotoğraflar değerlendirmeye alınacaktır. Gönderilen fotoğrafların ana teması “Yeni Yıl” olacaktır.
Fotoğraflar belli periyotlarda moderasyondan geçecektir; rencide edici, dini, siyasi ve ideolojik görüşleri temsil eden, marka / markaları kötüleyici, sakıncalı bulunan fotoğraflar onaylanmayacaktır ve yarışmaya dahil edilmeyecektir. Yarışmada ancak onaylanan ve puanlanan fotoğraflar yarışabilir.
Onaylanan fotoğraflar, Doğa Koleji Facebook hesabında, uygulama sayfasında oylamaya sunulacaktır. Oylama yalnızca Facebook üzerinden yapılacaktır.
Yarışma sonunda en yüksek puanı alan 15 kişi, Ara Güler’in “100 Yüz” kitabını kazanacaktır. Kazanan yarışmacılar Doğa Koleji Facebook ve Instagram sayfası üzerinden duyurulacaktır.