Nasıl bir ruh hastası bu oyunda bile hile yapar ki. 20 şer 20 şer zıplasan ne olacak heykelini mi dikecekler. burcu k
Nasıl bir ruh hastası bu oyunda bile hile yapar ki. 20 şer 20 şer zıplasan ne olacak heykelini mi dikecekler. burcu k
çok var öyle 20 şerli atlayan I Büyük diye biri var biizm forumdan da çok denk geldi bana hileciler işte diyecek bir şey yok onlara
Bir de oynamayanlar var 1 çekiliş hakkı gidiyor tek başınıza tamamlamazsanız

Neyse
oyunun ana sayfasında falan donma var hemen oyuncu gelmiyor sizde de öyle mi birde tüm işlemleri yapıyuorum eksik hak veriyor
Bir de oynamayanlar var 1 çekiliş hakkı gidiyor tek başınıza tamamlamazsanız
Neyse
evet o daha sinir bozucu.. hile yapıp hızlı bitiren en azından bitiriyor.. öbüründe yok yere o günkü çekiliş hakkınız azalıyor.. ne kadar hızlı bassam da karşı tafar oynamayınca bitiremiyorum ben.. bitirebilen var mı?
:O nasıl hile yapabiliyorlar ki ? şaşırdım.. bilmiyordum bu tarz uygulamalarda hile yapılabilinceğini
HABİRE KAZANOYOZ AMA HEP 7 CEKİLİŞ HAKKI DİYOR SİZDEDEMİ OLE
Evet dün yazdım eksik veriyor
HABİRE KAZANOYOZ AMA HEP 7 CEKİLİŞ HAKKI DİYOR SİZDEDEMİ OLE
Katılım koşullarında belli en fazla 8 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz günlük. Kazanmak kaybetmek diye bir şey yok buluşmaları yeterli 2 hak veriyor. 3 kere oynayıp buluşturursanız 6 hak profilde paylaşırsanız 7 hak normal.
10 arkadaş daveti yaparsanız 1 hak daha verir 8 olur.
Ayrıca 5 aralık gecesi ilk dönem bitti yeni dönem başlayınca haklar dönemsel olarak sıfırlanıyor.