0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne uğursuz bi insan oldum yaa bi türlü kazanamadımsabret sabretkesin yarınki listedesiniz sizdesize okadar yollamışım nerdeyse gönderdiklerimde boş yok demişti dersiniz
ne uğursuz bi insan oldum yaa bi türlü kazanamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin gene kazandırmışım hemde sadece 1 kez yolladığım arkadaşıma ilk gün göndermiştim onadaben varmıyım yokum tabisi benim misyonum farklıhırs yaptım obamayada kazandırıcam )))))))))))))))))benim için de gönderr canım yaaaa
gene kazandırmışım hemde sadece 1 kez yolladığım arkadaşıma ilk gün göndermiştim onadaben varmıyım yokum tabisi benim misyonum farklıhırs yaptım obamayada kazandırıcam )))))))))))))))))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYumoş tan Ülkere yanıt Teşekkürler @Ulker, ödül kazanmışım! Dilerseniz ödülümü başka birine verebilirsiniz. Ben de sizlere kocaman sevgilerimi gönderiyorum! <3Bu teşekkür seni çekilişe katan @iremvearas’a gitmeli @YumosTR:) O halde ödülü seçtiğin bir takipçine gönderelim, ne dersin? #mutluetmutluolLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHehe kim acaba 😀😀😀😀
Yumoş tan Ülkere yanıt Teşekkürler @Ulker, ödül kazanmışım! Dilerseniz ödülümü başka birine verebilirsiniz. Ben de sizlere kocaman sevgilerimi gönderiyorum! <3Bu teşekkür seni çekilişe katan @iremvearas’a gitmeli @YumosTR:) O halde ödülü seçtiğin bir takipçine gönderelim, ne dersin? #mutluetmutluolLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Form çıkıyomu