0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
form çıkıyor dolduruyorsunuz
bana cikmamis yaa bnm nick adige0146..biri yanlislikla adige01 yazmis o tutmus iyimi oyle biri de yok zaten twitterda.. bana çıkmaz çünkü burun kıvırmıştım hediyelere koliyi görünce @adige01 de hediyeleri beğenmişti ona çıkmış azla yetinmeyen çoğu bulamazmış
kazananlar listesinden hesabıma girince bir baktım tebrikler kazandınız diyen bir form çıktı ben de doldurdum.
Alıntı yapılan: baypip[quote author=Tuanna link=topic=97153.msg1085340#msg1085340 date=1416916909Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesinden hesabıma girince bir baktım tebrikler kazandınız diyen bir form çıktı ben de doldurdum.kazananlar listesi nerede açıklandı? O linki paylaşabilirseniz bende ordan bakayım. mutluetmutluol.com adresinde kazananlar diye bir bölüm bulamadımo2002 link=topic=97153.msg1085326#msg1085326 date=1416914674]kazananlar listesinden hesabıma girince bir baktım tebrikler kazandınız diyen bir form çıktı ben de doldurdum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlar listesinden hesabıma girince bir baktım tebrikler kazandınız diyen bir form çıktı ben de doldurdum.kazananlar listesi nerede açıklandı? O linki paylaşabilirseniz bende ordan bakayım. mutluetmutluol.com adresinde kazananlar diye bir bölüm bulamadım