Gönderen Konu: Ülker mutlu et mutlu ol 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6.ve 7. gün Kazananlar listesi  (Okunma sayısı 65486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
mng genel merkezin numarası nedır acaba

4440606 ama düşmüyor numara yada ben düşüremedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
mng genel merkezin numarası nedır acaba
genel merkezn nosuna gerek yok canım face sayfasından yaz sonuç alırsın
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
evet bende faceden ulastım az önce.hediyemin gelmediğini hatta adıma gönderi bile olmadıgını söyledim.cevaben ikinci kampanyada oldugumu dagıtımların 11 ocakta basladıgını ve yakında elime ulasacaını yazmıs...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
evet bende faceden ulastım az önce.hediyemin gelmediğini hatta adıma gönderi bile olmadıgını söyledim.cevaben ikinci kampanyada oldugumu dagıtımların 11 ocakta basladıgını ve yakında elime ulasacaını yazmıs...
Mng ye mi yazdınız?Ülker'e mi?
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin twiter hesapı burdan yardımcı oluyorlar deneyin kardeşimin adına yazmıştım yardımcı oldular
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
Mng ye mi yazdınız?Ülker'e mi?

ben ülkerin facebook sayfasına özel msj attım hemen cvp geldi ama bakalım kargoda böyle hızlı gelicekmi:))

Çevrimdışı KUBSEN

• Yeni Kampanyacı
  • *
Bende bugun aradim benim adima kayitli kargomun olmadigini dile getirdi bende israr ettim yildiz holding tarafindan gelecegini soyleyince mng gorevlisi hemen tekrar kontrol etti ve adres eksik dedi..adresi tekrar verdim ins yarin kargoma kavuscam ins...arkadaslar mng kargoyu arayin sorun sık sık yoksa adres eksik deyip tınlamıyorlar....

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
iki yerede yazdım bakalım ne diyecekler
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı TUNAMM

• Usta Kampanyacı
banada dün geldi.1 paketim daha var o gelmedi....

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
Bana gelen giden yok.ülkere mesaj attım 7000lik mi 1000lik mi listede adınız diye sordular ben epeydir takip edemediğim için hangisi olduğunu bilmiyorum.bilen biri su listelerin olduğu linki atabilirmi zahmet olmazsa hangisindeymişim bi öğreneyim