Gönderen Konu: Ülker mutlu et mutlu ol 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6.ve 7. gün Kazananlar listesi  (Okunma sayısı 65464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sercankoca

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Ülker mutlu et mutlu ol
« Yanıtla #410 : 12 Ocak 2015, 17:13:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aradım adınıza kargo yok diyor...şaka gibi  :)

banada öyle dedi son 1000 kişidemisiniz

son 1000'de bi tane var 1 tane de 7000'de vardı.

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar ben Mng kadar lakayt bir firma daha görmedim. 6 gündür türlü sebeplerden kargomu getirmediler , bugün kaç kere aradım tlfonu açmıyorlar .
Az önce dışarı çıktım aa bi baktım mng kargo arabası köşeye çekmiş bekliyor gittim tıklattım camı
 Altınpark şubesi misiniz? diye sordum Evet dedi benim kargom gelmiyor kaç gündür dedim adımı söyledim elindeki kağıda bile bakmadan anladı kim olduğumu sizinki dağıtıma çıkmadı bugün dedi. Niye dedim ağzında bişeyler geveledi yarın gelir dedi.İnşallah yarın da gelmez dedim.
 Bıraktım markete gittim ben gittim geldim hala araba aynı köşede durmuş bekliyo resmen zaman doldurmaya çalışıyorlar gibi

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
hep birlikte şikayet edersek mng müşteri hizmetlerine ozaman çözüm bulunur benimde kaç gündür orda duruyor araya araya kaç saatte düşürüyorum fişinimi ne çekiyorlarsa diyorlar dağıtımda sonra bekle gelsin gelmiyor yarın oluyor tekrar arıyorum dağıtımda bu saat oldu ne gelen ne giden bugünde hiç tele cevap veren yok  >:(
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Tam 4 farklı yer için kargo takibi yaptım.4 farklı il ve ilçeye  bugün başarlı olarak teslim edildi.Hatta teslim edilen 1 yerde mng kargo şubesi yoktu.

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
hep birlikte şikayet edersek mng müşteri hizmetlerine ozaman çözüm bulunur benimde kaç gündür orda duruyor araya araya kaç saatte düşürüyorum fişinimi ne çekiyorlarsa diyorlar dağıtımda sonra bekle gelsin gelmiyor yarın oluyor tekrar arıyorum dağıtımda bu saat oldu ne gelen ne giden bugünde hiç tele cevap veren yok  >:(

yaşadığınız şeylerin birebir aynısını yaşadım , hangi şube sizinki ?

Çevrimdışı zxc

• Usta Kampanyacı
Benimki ayın 8inden beri dağıtımda herhalde şubece yediler beni oyalıyolar dağıtımda diye ne güzel iş

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
ben de bugun aradım mng yi 1 tane gönderi varmış ama bugun geldiği için bekletiliyormus.belki yarın gelirmiş.neyse enazından biri gelmiş. aslında bi eşim adına birde kendi adıma 2 kere kazanmıstım.benim öğrenmek istediğim su, bu gönderilenler ilk 7000 lik kampanyanınkilermi.sonradan twitter daki uygulamadan kazananlara (hani şu 20 kasımda ne yaptınız gibi bişeydi) daha gönderi baslamadımı  öyleyse eger sorun yok.beklemeye devam edicem ama degilse ne yapmalıyım onuda bilmiyorum çünkü kargodaki kişi adınıza gönderi yok diyor ve ne yapılacagı hakkındada bilgisi yok:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı DURU41

• Usta Kampanyacı
ben de bugun aradım mng yi 1 tane gönderi varmış ama bugun geldiği için bekletiliyormus.belki yarın gelirmiş.neyse enazından biri gelmiş. aslında bi eşim adına birde kendi adıma 2 kere kazanmıstım.benim öğrenmek istediğim su, bu gönderilenler ilk 7000 lik kampanyanınkilermi.sonradan twitter daki uygulamadan kazananlara (hani şu 20 kasımda ne yaptınız gibi bişeydi) daha gönderi baslamadımı  öyleyse eger sorun yok.beklemeye devam edicem ama degilse ne yapmalıyım onuda bilmiyorum çünkü kargodaki kişi adınıza gönderi yok diyor ve ne yapılacagı hakkındada bilgisi yok:))
ilk 7000 dir.benim 3 tane vardı.adres yetersiz ama kargocu isimden tanıyarak getirmiş saolsun.3 ü de geldi bugün.
"Ben Mevla'dan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

- Şems-i Tebrizi

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
ilk 7000 dir.benim 3 tane vardı.adres yetersiz ama kargocu isimden tanıyarak getirmiş saolsun.3 ü de geldi bugün.

e iyi ozaman diğer yarışmanın ödülleri degil yani.bekleyeyim bari..benim adres sorunu yoktu hayret ama tam yazmıslar yalnızca dagıtıma vermemiş şube nedense artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı polatahsin

• Yeni Kampanyacı
  • *
Nazilli-Bugün sabah aradılar MNG Kargodan paketiniz var gelip alır mısınız diye,yarın gideceğim.