Mürekkep Faresi' nden Hediyeler XIII / GIVEAWAY XIII From Ink Mouse
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinÇekiliş zamanına geldik yine... Bu kez dolma kalemseverlerin gözdesi iki hediye seçtim çekiliş için... Yine iki kişiye gidiyor bu hediyeler... Neymiş göz atalım hemen:)
Çekiliş sonunda;
1. Şanslı izleyicim bir adet Pelikan Level 65 M uçlu kırmızı dolma kalem seti + Rhodia A5 boyutlu turuncu kapaklı dot pad
2. Şanslı izleyicim bir adet Pelikan Level 65 B uçlu lacivert dolma kalem seti + Rhodia A5 boyutlu turuncu kapaklı dot pad kazanacaktır.
Her zamanki gibi şartlar;
- İzleyicim olmanız gerekiyor… Hala yerine getirmediyseniz veya aramıza yeni katıldıysanız ekranın sağ tarafındaki açılır kapanır menüden izleyiciler ikonuna tıklayarak açılan kutudan izleyicim olabilirsiniz. Aynı zamanda açılan menüden yardım ve iletişim kısmına tıkladığınızda 'follow' butonu aracılığıyla da izleyicim olabilirsiniz. Daha önce de belirttiğim gibi bunlar zorunuza giderse veya blogger yüzünden bir sorun yaşarsanız Google Plus (g+)' tan da izleyicim olmayı seçebilirsiniz. Onun da sağdaki menüde kısa yolu bulunmakta…
*İZLEYİCİ OLMANIZ ZORUNLU ŞARTIMDIR*
- Hesabınız var ise sosyal ağ olarak twitter veya facebook sayfalarımdan da takipçim olabilirsiniz... Facebook için buradan tık tık, Twitter için şuradan tık tık. İsteyen çekiliş linkini de paylaşabilir…
- Instagram' dan da beni murekkepfaresi kullanıcım aracılığı ile takip edebilirsiniz. Internet üzerinden erişim için tık tık …
- Ve son olarak; bu yazının altına 23 KASIM 2014 saat 23.59 ' a kadar zorunlu şartımı yerine getirdiyseniz yorum bırakmanız… (1 adet yorum bırakmanız yeterlidir.)
En çok isteyenler kazansın:)