Lav onlıne 2.hafta kazananları
ADALET BAŞKAYA Benim için #yenibirheyecan LAV'ın eşsiz ürünlerinden bol bol alıp sevdiklerime hediye etmektir.
ANIL ZARABACI Benim için #yenibirheyecan LAV Ortanca çay seti ile annemin yüzündeki tebessüm olabilme ihtimalidir

ARZU ARIK Benim için #yenibirheyecan sonbahar yağmurunu penceremde usulca izlerken bu bardaktan çayımı yudumlamaktır.
ASYA AKPINAR Benim için #yenibirheyecan annemin aylarca ilmek ilmek dokuduğu danteller gibi ihtişamlı LAV Dantela'ya sahip olmak
AYNUR YAKICI Benim için #yenibirheyecan camın hayata anlamını yüklediği o vazgeçilmez anlardır.
AYŞE PAMUK Benim için #yenibirheyecan sadelikle şıklığı yakalayıp hayatıma LAV ile ışık katmaktır.
AYŞE ÇAKMAK Benim için #yenibirheyecan kırk yıllık kahve tiryakiliğimin yanına LAV tiryakiliğini de eklemektir.
AYŞE NAZLI ÇİLOĞLU Benim için #yenibirheyecan tatlı dostluklar kahvenin yanında verillen renkli bardaklardaki su ile başlar.
BEGÜM KAVASLIGİL Benim için #yenibirheyecan doğayı çok güzel yansıtan şekerlikle hayata şeker katmak ve şeker tadında yaşamak
CEM ÖZASLAN Benim için #yenibirheyecan LAV Tatlı Hatıralar içinde hiç tatmadığım bir tatlıyı tatmak.
EBRU KOÇOĞUL Benim için #yenibirheyecan mutlu sofralarda LAV ürünlerini görmem ile başladı
ELİF ÖZTÜRK Benim için #yenibirheyecan Atamın oldugu her şey beni heyacanlıdırır sen evimin en güzel köşesine layıksın ATAM.
EMİNE KATIRCI Benim için #yenibirheyecan bu tatlı kaselerle konuklarıma aşkı sunmaktır ❤
EMRE EZİN Benim için #yenibirheyecan renkli dünyamı mutfağıma yansıtmamı sağlayan şık tasarımları İle LAV'dır.
FİLİZ KAÇAR Benim için #yenibirheyecan sağlıklı ve kullanışlı Master setle camın sağlığını mutfağa taşımaktır.
FİRDEVS ŞAHİNBAŞ Benim için #yenibirheyecan LAV'a aşık olacak kadar saatlerce ürünleri inceleyip hepsinden almak istemek
GAMZE HASEKİ Benim için #yenibirheyecan dört mevsimde LAV aşkıyla tazelenmek, mutfağını LAV ile renklendirmek demektir.
GAMZE BOYRAZ Benim için #yenibirheyecan ışıltının asaletiyle kahve keyfini taçlandırıp değil 40 yıl ömürlük hatırları var etmektir.
GÜLSEREN ÖZKURŞUN Benim için #yenibirheyecan dünya tatlısı kızımın mamasını guvenilir saklayabılecegım bir kap! T eşekkürler LAV!
GÜL COŞKUNER Benim için #yenibirheyecan mutluluğun enerjisinin saklı olduğu Bodega serisiyle mutfaktaki keşiflerimi saklamaktır:)
GÜLSEN AVCI Benim için #yenibirheyecan eşime hazırlayacağım pazar kahvaltılarının yanına bir çay bardağı dolusu papatya koymak:)
GÜLŞEN BAYRAM Benim için #yenibirheyecan titreyen mum ışığında iltifatlar alırken senden bir yudum almaktır ❤
GÜLTEN DEMİR Benim için #yenibirheyecan bu kadar şık bardak arasından hangisi almak istediğimi seçememektir
GÜLÜMSE SEVAL ERTÜRK Benim için #yenibirheyecan en renkli,en naif LAV Misket kadehi ile dünyanın en şanslı kadını olduğumu hissetmektir
HANDAN İZMİTLİOĞLU Benim için #yenibirheyecan kana kana su içerken Liberty ile mavinin huzurunu doyasıya yaşamaktır
HÜLYA AKAY Benim için #yenibirheyecan güzel bir sofra hazırlayıp gelenleri, yemeklerden önce bardaklara hayran bırakmaktır
İNCİ GÖK Benim için #yenibirheyecan ruhumu dinlendirirken soframa renk ve heyacan katılmasıdır.
KEVSER ÖZKAYNAK Benim için #yenibirheyecan kahvaltı soframı rengarenk alışagelmişin dışında LAV şıklığıyla donatmaktır.
KÜBRA ŞENOĞLU Benim için #yenibirheyecan LAV kalpli bardaklar ile aşkı ve sevgiyi her yudumda yeniden canlandırmak...
MELİKE DEMİRTAŞ Benim için #yenibirheyecan en sevdiğim mevsim olan sonbaharın ahenkini mutfağımda da yaşamaktır.
MERCAN İBRAHİM ÖZDEMİR Benim için #yenibirheyecan LAV Rüya serisiyle pembenin masalsı büyüsünde kaybolup hayallere dalmaktır.
MİRA ÖZDEN Benim için #yenibirheyecan LAV'ın renkli dünyasına evimde yer vermektir, herbir parça gözkamaştırıcı çünkü
NAZİFE BAYAR Benim için #yenibirheyecan mutfağımı renk katan, cıvıl cıvıl LAV ürünleri ile buluşturunca başlayacak
RABİA KÖSE Benim için #yenibirheyecan rüya çay setini rüyamda değil mutfağımda görmektir
SEHER OSMANLI Benim için #yenibirheyecan LAV'ın ışıltısının büyüsüne kapılıp kendimi kraliçe gibi hissedeceğim sofralar hazırlamak
SEMA SAYDAM Benim için #yenibirheyecan 40 yıl hatırı olan kahvenin 40 yılda LAV bardaklarıyla anılmasıdır
SENA BICIR Benim için #yenibirheyecan oğlumla park gezilerimizde açık havada mama keyfi yapmaktır şirin Lav mama setimizle.
SEVİL ERGİN Benim için #yenibirheyecan eşimle müzik eşliğinde ve LAV Melodi mum ışığında yemek yemektir.
SEVİM CAFER Benim için #yenibirheyecan ateş böcekleri gibi. ışık saçan ortama enerjisini yayan Lal reddy ile mutlu olmaktır
SEYİT ÇÖKEN Benim için #yenibirheyecan eşimin yaptığı pastayı bu saklama kabıyla işe götürüp zevkle yemektir.
SILA TEPE Benim için #yenibirheyecan minik kızıma tatlılar hazırlarken renk renk kaseleri görünce heyecanla yemesi

SİBEL IŞIK Benim için #yenibirheyecan LAV Papatya setimle kırlarda sofra kurmuşum gibi hissedebilmektir
ŞEHRİBAN KELEŞ Benim için #yenibirheyecan eşime sıcacık bir kase çorba yapıp günün yorgunluğunu atmasını sağlamaktır
ŞERMİN USTAOĞLU Benim için #yenibirheyecan hayatımda ortanca mor desenli bardaklara yer açıp mutfağımı tazelemektir
ŞEYMA ALICI Benim için #yenibirheyecan kötülükleri hapsedip, güzel şeyleri Truva gibi doldurup sunmaktır.
TÜLAY ERBIYIK Benim için #yenibirheyecan yıllardır hayalini kurduğum zevkimin yansıması LAV'la tanıştığım andır
VEHBİYE KORKMAZ Benim için #yenibirheyecan Fiesta bardaklarımla hem göze, hem de damağa hitap eden renkli içecekler hazırlamak.
ZEYNEP ÇİÇEK Benim için #yenibirheyecan Aşk'ı her yudumda en şık bir şekilde LAV ürünlerinde yakalayabilmektir ♥
ZEYNEP ODABAŞ Benim için #yenibirheyecan alışılmışın dışında olan şeylerdir. Empire serisi gibi naif ve zarif...
ZÜBEYDE TUFAN Benim için #yenibirheyecan hayatı ucundan yakala asla bırakma diyerek Truva bardağımdan çayımı yudumlamaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin