@sedita64 Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @sedita64 with @repostapp — #vizelergeldidemektir #difficult#exam#work#hard#university #yalova #maritime#school #pamukkaleturizm
@nyolal Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @nyolal with @repostapp — #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm Saatler kaldı..
@ckrondr Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @ckrondr with @repostapp — Sabahlara kadar o pafta senin bu grid benim çizip duruyorsam #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm #cbs #ödev #coğrafya #gis #geographicinformationsystems #coğrafibilgisistemleri #pafta #grid
@erykckkly Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.ilginize teşekkürler.. #Repost from @erykckkly with @repostapp — Ders çalışmaya başladıysak #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm #teknikçizim 📏📐✏📋
@ayln_dzgn Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler #Repost from @ayln_dzgn with @repostapp — #vizelergeldidemektir @pamukkaleturizm iki buçuk saat formasyon beklerken vizelere hazirlik

@tugcetariii Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler. #Repost from @tugcetariii with @repostapp — #hava #harikaysa #ve #ben #evdeysem #vizelergeldidemektir #bütlere kalmayıp #pamukkaleturizm #ile #memleketime #gitmek #istiyorum
@cannsusimsek Kazandınız

İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler. #Repost from @cannsusimsek with @repostapp — Bir günde üç vize olur mu be?
@aylin.kubatoglu Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @aylin.kubatoglu with @repostapp — Uykusuz kalınca #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm beni evime goturr #seyahatetmekozgurluktur #instagood #Amasya #maliye #uykusuz #geceler = #vizeler
@giderkengordum Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler. #Repost from @giderkengordum with @repostapp — Biz birlikte ders çalışıyor ve vize tatilinin hayalini kuruyorsak #vizelergeldidemektir #pamukkale #pamukkaleturizm
@chemistryengineer Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler #Repost from @chemistryengineer with @repostapp — Masa başında uyukluyorsan.. #vizelergeldidemektir #pamukkale #pamukkaleturizm
@esmerim_1993 Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler #Repost from @esmerim_1993 with @repostapp — #vizelergeldidemektir @pamukkaleturizm #uykuya#veda
@ebrutosun_mt Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @ebrutosun_mt with @repostapp — #vizelergeldidemektir @pamukkaleturizm Hayatim bi karmaşık analiz kadar karmaşık

:p
@gulsumsrtts Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @gulsumsrtts with @repostapp — #vizelergeldidemektir #pamukkale #pamukkaleturizm
@krykopru Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @krykopru with @repostapp — " Kasım'da Vizelere Çalışmak Aşkla Başkadır. " Diyebiliyorsak, #vizelergeldidemektir ... @pamukkaleturizm
@aysesabann Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler. #Repost from @aysesabann with @repostapp — Kpss ye biraz ara veriyorsak, renkli renkli notları tutuyorsak #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm #pamukkaleüniversitesi #son #dem #son #vizeler 😄🙇📖📚📑✒✏
@damlaabayram Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler #Repost from @damlaabayram with @repostapp — 5 dkka ders çalışıp 1 saat uyuyorsam #vizelergeldidemektir 😊 😴#pamukkaleturizm #sdu #hosgelmedin #vizeler #ah #kantitatif 📖📚📝😴😔
@fosforlusilgi Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler #Repost from @fosforlusilgi with @repostapp — #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm #son #vize #dersçalışma ortamı
@nida_duran Kazandınız:)İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler #Repost from @nida_duran with @repostapp — Ne dersi ben uyuycam burda 🙀
@damla.korkmaz Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz. İlginize teşekkürler #Repost from @damla.korkmaz with @repostapp — Bizde böyle.📝✏📖📚💥 Uykuya veda ediyorsak #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm #pamukkale #sdü @pamukkaleturizm
@ekberhanboz Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler #Repost from @ekberhanboz with @repostapp — #pamukkaleturizm #vizelergeldidemektir
@aytenbaykara Kazandınız:) İletişim bilgilerinizi DM olarak iletmenizi rica ederiz.İlginize teşekkürler #Repost from @aytenbaykara with @repostapp — Bi mühendis kolay yetişmiyor✋📚📒📕📑✏📏📐 #vizelergeldidemektir #pamukkaleturizm #pamukkale #sdü @pamukkaleturizm