Gönderen Konu: Body Shop: En yaratıcı tırnak süslemesine Colour Crush Oje paketi hediye!  (Okunma sayısı 979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

#mutlutirnaklar hashtagini ekleyerek ve @thebodyshoptr hesabımızı mentionlayarak, süslediğin tırnaklarının fotoğrafını çek ve bizimle paylaş. The Body Shop ekibi tarafından en yaratıcı bulunan tırnakların sahibi yeni Colour Crush Oje koleksiyonumuzdan tırnaklarını çok mutlu edecek bir paket kazanma şansını yakalayacak! Son katılım tarihi 18 Kasım! 😊💅☺️ (Hediye edilecek paket yeni Colour Crush Oje koleksiyonumuzun en çok satan 3 renk ojesi, tatlı badem özlü oje çıkarıcısı ve tırnak süsleme kaleminden oluşmaktadır).

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
#mutlutirnaklar yarışmamıza katılan herkese teşekkür ederiz. Birbirinden neşeli ve güzel paylaşımlar arasından bir kazananı belirlemek zor oldu, kazanan fotoğrafın sahibi @burcuensari yı tebrik ediyor, kendisine hediyesini ulaştırabilmemiz için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden bizimle iletişim bilgilerini paylaşmasını rica ediyoruz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ