Takvim Gazetesi'ni cumartesi veya pazar günü alıyorsunuz.
32 sayfalık küçük dergi boyutunda bir bulmaca eki var, gazetenin yanında.
orada, ödüllü çengel bulmacayı çözüyorsunuz. Anahtar kelimeyi buluyorsunuz.
sonra SMS olarak 4122'ye aşağıdaki gibi gönderiyorsunuz:
Bulmaca(boşluk)Anahtar Kelime(boşluk)bayi kodu(boşluk)ad soyadınız
bayi kodu: gazetenin içinde yazıyor. ürün size çıkarsa, alacağınız bayiyi seçiyorsunuz, size en yakın gazete dağıtım başbayisinin kodunu bulup yazın.
sms ücreti: 1,2 tl
Çekilişle her hafta 100 kişiye veriliyor.
İnternette butun filmler bedava

tabi kotasiz internetiniz varsa
Kampanya da guzelmis..
Kampanya da guzelmis..
korsana karşı durmak lazım. emek verilmiş birşeyin bir bedeli olmalı.
Kampanya da guzelmis..
tv de yayınlanırken nasıl izliyorsak internettede izlemenin korsan ile bağlantısını kurmamak gerek.Zaten emeklerini gişede fazlasıyla alıyorlar .
Kampanya da guzelmis..
tv de yayınlanırken nasıl izliyorsak internettede izlemenin korsan ile bağlantısını kurmamak gerek.Zaten emeklerini gişede fazlasıyla alıyorlar .
tv'de yayınlanan filmlerin telifleri ödeniyor, karşılığında reklam alınıyor yani siz cebinizden para çıkmadan izliyorsunuz ama aslında ödenmiş oluyor. gişede fazlasıyla alıyor diye dvd'si satışta olan yani satılan bir malı yasal olmayan yollardan elde etmek doğru bişey olamaz. o filmler dvd olarak neden satılıyor? satılan bişeyi parasını vermeden, sahibinden izinsiz almak neye çıkıyor bunları düşünmek lazım. belki kimsenin niyeti kötü değil ama düşünce konusunda biraz daha detaya inmek gerekiyor bence.
senelerce kemal sunal filmleri döndü ekranda sadece yapımcısı para aldı
yani ekranda film varsa aynısı internette de var sonuçta ilk kez verilmiyor ki tv de
şahsen benim evimde reyting cihazıda yok ki reklamlarını izlemekten para kazandırayım ?
ben korsan filme karşı değilim herkesin birkaç orijinal dvd ye ayıracak parası yok bu hayatta.
Denk gelir tv de izler olmadımı netten izler
senelerce kemal sunal filmleri döndü ekranda sadece yapımcısı para aldı
yani ekranda film varsa aynısı internette de var sonuçta ilk kez verilmiyor ki tv de
şahsen benim evimde reyting cihazıda yok ki reklamlarını izlemekten para kazandırayım ?
ben korsan filme karşı değilim herkesin birkaç orijinal dvd ye ayıracak parası yok bu hayatta.
Denk gelir tv de izler olmadımı netten izler
bişeyi parası olmadığı için sahibinden izinsiz kullanmak size göre normal ise bişey diyemem. herkesin kendi yaşamı neticede...
indirdigim filmi TV de izlesem olur mu
indirdigim filmi TV de izlesem olur mu 
telifini ödedikten sonra istersen duvara yansıt
Bu hafta hediye değişti.
Oktay Usta'nın yemek kitaplarından oluşan 5 kitaplık set veriliyor.
Herbir kitap 120 sayfa.
et balık tavuk yemekleri, tatlılar, zeytinyağlılar, hamur işleri gibi ayrı konularda.
diğer kurallar birinci mesajımızda yazdığı gibidir.
not: geçen haftanın 10 dvd kazanan 100 kişisinden biri oldum. bence şansınızı deneyin.