Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinAdana'ya bilet kazanmak ister misin?Yapman gereken bir sonraki tweet'e #borajetleucuyorum hashtag'i ile cevap vermek!
Benim için Adana, ...... demek! #borajetleucuyorum
Koşullar:
1. Yarışma Twitter üzerinden twitter.com/borajetcomtr adresinde gerçekleşecektir. Yarışmaya ait duyurular facebook.com/borajet adreslerinden paylaşılacaktır.
2. Yarışmanın tüm hakları Borajet’e aittir.
3. Kullanıcılar katılım için belirlenen konu üzerine yazarken #borajetleucuyorum ve @borajetcomtr etiketlerini kullanmak zorundadır.
4.
Yarışma sonunda 2 farklı katılımcı, 1’er çift 31 Mart 2015'e kadar kullanabilecekleri, İstanbul - Adana tek yön uçuş bileti kazanacaktır.5. Yarışma 48 saat sürecektir. Yarışma kazananları 8 Kasım 2014 günü açıklanacaktır. Kazananlara hediyeleri iletişim bilgilerini Twitter mesaj
yolu ile tarafımıza eksiksiz ilettikleri tarihten itibaren sonraki bir hafta
içerisinde mail yolu ile gönderilecektir.
6. Yarışmamızın ödülü, yurtiçi ve Kıbrıs uçuşlarımızı kapsamaktadır.
7. Borajet, önceden belirtmeksizin kampanyayı ve uygulamayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkına
sahiptir.
8. Değişiklikler, uygulama sayfasında ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Bu nedenle lütfen Borajet
Facebook Sayfası’ndan Katılım Koşullarını düzenli olarak takip ediniz.
9. Katılımcılar yarışmaya katılarak ve adreslere her girişlerinde, güncellenmiş maddeleri kabul etmiş sayılmaktadırlar.
10. Bu uygulama MPI kapsamı dışındadır.
11. Borajetcomtr Twitter Yarışması hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek
şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına
tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
12. Katılımcılar sadece kendilerine ait iletişim bilgileriyle katılabilirler.
13. Katılımcılar, gönderdikleri iletişim bilgilerinin kendilerine ait olduğunu kabul ve taahhüt ederler.
14. Yarışma, yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek ve kazanan açıklanacaktır. Kazananlar belirlenen tweet'e reply olarak dönen katılımcılar arasından sayfa içinde en aktif ve etkin kullanıcılar arasında yer alan üç kişi olarak belirlenecektir.
15. Borajetcomtr Twitter Yarışması kullanıcıları, uygulamada hile yaptığı, sahte profillerle haksız yolla yarışma
sonucunu etkilemeye çalıştığı belirlenen kullanıcılar kampanyaya katılım
hakkını kaybeder.