Faydalı bilgiler verildigi sürece kızmayız biz
Faydalı bilgiler verildigi sürece kızmayız biz 
durup durup blogumu ekleyıp maılımı versem tepkı verırsınız...

onun ıcın gerek yok
Watsons indirimi Gratis'ten de iyi olur,bir de Watsons'da indirim haricinde yer yer bazı ürünlerde inanılmaz indirim oluyor, saç boyalarını 2-3 tlye aldılar... Muhakkak hepsini takip etmek lazım...
Bir de Migros indirim yapar ki Garnier'ın jelleri 3-4 tl ye düşüyor,insanlar stokluyorlar...
Hepsini eklerim toptan kozmetik indirimleri diye
metro,dıdo,albenı,lavıva,bonıbon,cokonat,cıkolatalı gofret,twıx,mars,bounty,jelıbon,cocostar v.b
bunlar önemli eğer bunlar yuzde ellıyse çuvalı alan koştursun...muazzam ekmek yedirir,
metro,dıdo,albenı,lavıva,bonıbon,cokonat,cıkolatalı gofret,twıx,mars,bounty,jelıbon,cocostar v.b
bunlar önemli eğer bunlar yuzde ellıyse çuvalı alan koştursun...muazzam ekmek yedirir,
bu sefer ki ne ki? Gratis bir ara rafları boşaltmak için %80 de yaptı... twix ala ala baydırmıştım öğrenciler bayram yapmıştı... Rossmann'da ayrıca lokum ve çeşitlerine hep indirim yapar... Şaşırırsınız
bu sefer ki ne ki? Gratis bir ara rafları boşaltmak için %80 de yaptı... twix ala ala baydırmıştım öğrenciler bayram yapmıştı... Rossmann'da ayrıca lokum ve çeşitlerine hep indirim yapar... Şaşırırsınız
ben sımdı ınserte baktım bonıbon 3 lu bulunabılırse ve yuzde ellıyse 1 tl ye gelıyor
bugun vaktım olursa bır bakacağım ama bu olay bana cok az stokla yapılan yem atma
kampanyası gıbı gelıyor piyasada örneğini cok gördük,
siz bu aldıklarınızı satıyormusunuz
Kampanya iyi diye herkez gratisde. Bir kuyruk var 1 saat bekledim. sepetler dolmuş. Çoğu ürün bitmiş. Bende aldım kasaya bir gittim 400 tl toplam dedi yarısını ödedim. Battım ya

Not: kasada sıra beklerken gördüm genelik 400 - 500 arası bir alışveriş yapıyorlar. Bu kampanya iyi avantajlı ama insanı batırır dikkatli olun
ben ihtiyacım olmayanları almadım
makyaj malzemelerinin ömrü zaten 1 sene en fazla stok yapmıyorum
ben ihtiyacım olmayanları almadım
makyaj malzemelerinin ömrü zaten 1 sene en fazla stok yapmıyorum
hayır, checkcosmetics.net adresinden aldığınız ürünün bir kodu var son kullanma tarihlerine bakabilirsiniz...12 ay bazı ürünlerindir,bazı ürünler 18,24 ve 36 aya kadar çıkarlar...