Arkadaşlar durumu iyi olmayan bir aile var çocukları işitme engelli okula gidemiyor cihazın bşr kısmını devlet karşılıyormuş diğer kısmını bunlar çıkaramıyor sizden ricam farklı kurum veya hayır kuruluşları bilenler yada işleyişi bilenler nereye müracat etmeli adam senet yapsalar öderim okadarı çıkaramam diyor belki bilenler vardır diye konuyu açtım Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim aile antalyada yaşıyor.
Arkadaşlar durumu iyi olmayan bir aile var çocukları işitme engelli okula gidemiyor cihazın bşr kısmını devlet karşılıyormuş diğer kısmını bunlar çıkaramıyor sizden ricam farklı kurum veya hayır kuruluşları bilenler yada işleyişi bilenler nereye müracat etmeli adam senet yapsalar öderim okadarı çıkaramam diyor belki bilenler vardır diye konuyu açtım Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim aile antalyada yaşıyor.
Istanbulda kaymakamlıklardan bazıları başvuru üzerine ev ziyareti yaparak cihazın tamamını karşılıyorlar ancak her yerde durum boyle mi bilmiyorum
Para yardımı vs değil yanlış anlaşılmasın başına gelenler ve çevresinde duyanlar vardır Allah rızası için belki vesile oluruz
Istanbulda kaymakamlıklardan bazıları başvuru üzerine ev ziyareti yaparak cihazın tamamını karşılıyorlar ancak her yerde durum boyle mi bilmiyorum
Öylemi yarın kaymakamlıklara müracat etsinler inşlh karşılayan bir kurum yada senet yapan bir hayırsever satıcı çıkar
Ben işt.eng. Öğretmeniyim.Malesef durum böyle.Eskiden cihazın tamamı karşılanırdı.Bulundukları ilçeye bağlı kaymakamlığa gitsinler.Benim öğrencilerimden bazıları bu yolla cihaz aldı.Belki kaymakamlık cihazın ailenin ödeyeceği kısmı üstlenebilir.Odyometrik test sonuçları ve özürlü raporunu yanlarında götürsünlrr
bunuda ileteceğim aynur hanım teşekkürler