Gönderen Konu: İzzy Toka  (Okunma sayısı 1590 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
İzzy Toka
« : 28 Eylül 2014, 14:47:31 »
Arkadaşlar beni tanıyanlar kızımdan dolayı toka aksesuar takıntımın olduğunu bilir ;) Hızımı alamayıp arkadaşımla birlikte butik tasarım toka faaliyetine başladık,artık kendimiz tasarlayıp kendimiz satışını yapacağız.Facebook sayfamızda da yakında hediyeli çekilişler olacak.Sizleri sayfamıza bekliyoruz.(ve tabi desteklerinizi bekliyorum) Bayramdan sonra ilk kampanyamız olacak ve devam eden süreçte her ay bir çekiliş yapacağız.Sevgiler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
izgim

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Ynt: İzzy Toka
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2014, 14:52:04 »
hayırlı olsun canım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Ynt: İzzy Toka
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2014, 18:36:54 »
Arkadaşlar beni tanıyanlar kızımdan dolayı toka aksesuar takıntımın olduğunu bilir ;) Hızımı alamayıp arkadaşımla birlikte butik tasarım toka faaliyetine başladık,artık kendimiz tasarlayıp kendimiz satışını yapacağız.Facebook sayfamızda da yakında hediyeli çekilişler olacak.Sizleri sayfamıza bekliyoruz.(ve tabi desteklerinizi bekliyorum) Bayramdan sonra ilk kampanyamız olacak ve devam eden süreçte her ay bir çekiliş yapacağız.Sevgiler..
benimde dikkatimi çeken her resimde prensesin kafasında kurdaleli taçlar v.s. görüyordum ne güzel diyordum
hayırlı olsun  :-*
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.