Gönderen Konu: Hediyera İphone 5s  (Okunma sayısı 1819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
Hediyera İphone 5s
« : 15 Eylül 2014, 14:26:24 »
Bu kampanya Adsalsa Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 01.04.2014 tarihli ve 58259698-255.01.02/1064-2836 sayılı izni ile 02.04.2014(00:01)– 28.09.2014(23:59) tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kampanya tarihleri arasında çeşitli markalara ait indirim promosyon veya tanıtım amacıyla Adsalsa Reklam Hizmetleri Ltd. Şti.’ye ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine ücretsiz girip, hizmet ve tanıtımları izledikten sonra açılan forma ad-soyad, e-mail, telefon ve il bilgilerini eksiksiz girerek üye olan kullanıcılara 1 (bir), üyelikten sonra anket ve kampanya formlarını dolduranlara form başına 1 (bir), ayrıca siteye üye olanlar siteye davet edip üye yaptıkları her arkadaşları için 2 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya katılım 50 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Kampanya katılımında ad-soyad, e-mail, telefon ve il bilgisi eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekilişte 1 kişi Apple iPhone 5S 16 GB cep telefonu (Hat+Kart Hariç)ikramiyesi kazanacaktır. Görsellerdeki ikramiyeler verilecek ikramiyeden farklılık gösterebilir. Çekiliş 03.10.2014 tarihinde, saat 11.00’da Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri . Kuştepe Mah. Mesut Cemil Sk.. No:30 D:1 Şişli/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 08.10.2014 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Adsalsa Reklam Hizmetleri Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz. Asil talihli, ikramiye teslimi için en geç 23.10.2014 tarihine kadar, yedek talihli ise, ikramiye teslimi için en geç 07.11.2014 tarihine kadar kimlikleri ile Markera Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Kampanya katılımında katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Bu çekilişe Adsalsa Reklam Hizmetleri Ltd. Şti., ve Markera Çekiliş ve Org. Hiz. Tic.Ltd.Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez ve nakde çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 266 54 03 No’lu Markera Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu kampanyaya katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2014, 18:35:11 Gönderen: admin »

Çevrimdışı tarantula901

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Hediyera İphone 5s
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2014, 14:35:22 »
katılayım hemen

Çevrimdışı catcat

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 16 Eylül 2014, 23:36:41 »
güvenilir mi sizce bu..?

Çevrimdışı neselizebra

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2014, 09:09:10 »
güvenilir mi sizce bu..?
Evet ben de merak ediyorum o nedenle de doldurmadım, firmayla ilgili duyumu olan var mı acaba?

Çevrimdışı mustafa11

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2014, 10:53:55 »
en az 500 bın kısı katılıyor reklamları sayesınde katılanların numarasını maılını pazarlama sırketlerıne verıyorlar sıze 1 ıphone verıyolar cekılısle köşeyi onlar dönüyor

Çevrimdışı nuso07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2014, 22:21:16 »
ben şahsen b firmanın düzenlediği kampanyalara katılmıyorum. 100 farklı firmaya benim numaramı verecek parayı kıracak. Ondan sonra bi tane telefon verip çekilcek. hiç gerek yok !

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2014, 17:20:36 »
ben de güvenmiyorum. iletişim bilgilerini satıyor zannımca.

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 20 Eylül 2014, 15:38:28 »
Geçen çekilişine katılmak için doldurduğum formdan sonra gelen kutum spam postalarla dolmaya başladı. 6 aydır temizle temizle bitmedi. Katılacaksanız yeni bir e-posta adresi alıp sadece bu kampanya için kullandıktan sonra bir daha kullanmamanızı tavsiye ederim. Tabi cep telefonunuza gelecek tanıtım mesajları ve gereksiz aramaları da unutmayınız.