mail sadece kazananların listesi geldi
pazartesi herhalde maille iletişime geçerler
ben de psp kazanmışım. bu arada oyunu kitleyen adam kazandı mı diye soran olmuş. evet laptop kazanmış. metin uğur olması lazım.nejdet 26 da laptop kazanmış.
ben de psp kazanmışım. bu arada oyunu kitleyen adam kazandı mı diye soran olmuş. evet laptop kazanmış. metin uğur olması lazım. nejdet 26 da laptop kazanmış.
teşekkürler bilgilendirme için
metin uğur atılanı saydırmayan adam hatta bir sürü hesabı var kendisinin - lomiklar- bunlar_ne-yemetin gibi. sanırım metolar da onun du.
ben de psp kazanmışım. bu arada oyunu kitleyen adam kazandı mı diye soran olmuş. evet laptop kazanmış. metin uğur olması lazım.nejdet 26 da laptop kazanmış.
demekki neymiş hile yapana her zaman ödül veriyolarmış maalesef

siteler uğraşmıyo ki bu şeyler için. onlar için önemli olan tanıtım
arkadaslar ben bu oyunu hic anlamadim, kasiklari nasil ayarlican, ya benim adima iyi oynayan bana yardim edebilirmi, 9 hakkim varda, bosuna gitmesin, yardim edin
Bu arada Arkadaşlar Kazananlara Listenin olduğu email gelmemiş kaybedenlere liste emaili gelmiş ve bunlar kazandı sende tekrardan oyna kazan demeye göndermişler ... Listede ismim var ama bana gelmedi diyenlere duyrulur...
Bu arada Arkadaşlar Kazananlara Listenin olduğu email gelmemiş kaybedenlere liste emaili gelmiş ve bunlar kazandı sende tekrardan oyna kazan demeye göndermişler ... Listede ismim var ama bana gelmedi diyenlere duyrulur...
Arkadaşım kazananlara da çok sonra geldi..Bana da geldi..Toplu e-mail gönderiminde biraz geç geliyor sanırım..