yha millet kapış kapış hile yapıyo zorla insanı hileye teşvik ediyolar
yok kardeşim bu böyle olmicak

:

bnm psp 3000 i almam lazım
walla oynayacak adam bulursan olur
archancan özzel mesajlara bak
Arkadaşlar zar zor aldığım bilgiye göre belli puan üstünü ve bariz bazı kişileri sileceklermiş ama kaç puan üstünü sileceklerini haliyle söylemiyorlar. Dediklerinden puan taşıyanların da silineceğini çıkardım ben .. Hayırlısı bakalım
listenin hepsi silinir nerdeyse. sadece üsttekiler diil 50lerdekiler de silinir bir çoğu üsttekilerin ikinci hesabı çünkü.
benım soyledıklerıme gelıyosunuz yavas yavas.ılk 50 degıl bu lısteyı gordukten sonra abartısız soyluyorum 100 kısıde 80 tanesı kesın gıder lıstede.mesela archancan ustekılerın 2.hesabı demıs ama puanı 10000 yapmak ıcın an az 4 veya 5 hesap acmak gerekıyor tahmınım.yanı ılk yuz kısıden 20 kısı kalır aradakı hıle yapmayanlar sıyrılır.bellı baslı adamlar var sureklı oynayan..lısteyı gorunce afalladım hıc gormedıgım bır suru kullanıcı var:)) hayırlısı olsun.
iddia ediyorum 8 bin yapmak çok zordur normal oynayarak. 8 binle ilk 30 a girilemiyor bile
oyundan anlasalar içim yanmıcak. oyunqolik var 8575 puanda bi de umidov var 6640. oynuyorlar10 saniye sonra odaya geri düşüyorlar.biri 3 puan artıyor diğeri de 3 puan azalıyor

5 kere aynı muhabbet oldu.
robville denen adam da atılanı saydırmama hilesi yapıyor.