Gönderen Konu: Carrefour tropicana tatil kampanyası  (Okunma sayısı 7434 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
Carrefour tropicana tatil kampanyası
« : 08 Eylül 2014, 18:50:02 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Carrefour tropicana tatil kampanyası
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2014, 20:05:02 »
Dün carrefeoru gezerken, kataloğun 8 eyül'de sona ereceğini gördüm ve kendi kendime dedim ki; okulların açılmasıyla meyve suyu veya kırtasiye grubundan mutlaka bir çekiliş olacaktır, tahminimde yanılmamışım, kampanyacılık böyle bir şey olsa gerek...

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2014, 20:38:25 »
Dün carrefeoru gezerken, kataloğun 8 eyül'de sona ereceğini gördüm ve kendi kendime dedim ki; okulların açılmasıyla meyve suyu veya kırtasiye grubundan mutlaka bir çekiliş olacaktır, tahminimde yanılmamışım, kampanyacılık böyle bir şey olsa gerek...
Aynen artık okul dönemi, bayramlar, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü ve rutin çekiliş zamanlarında (Magnum, Colins, Nescafe, Yerellerde düzenlenen rutin çekilişler, Shopping Fest ler) siteye bakmadan edemiyoruz :)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2014, 20:42:05 »
Detayda hediyenin süresi yazmıyor. 2 yetişkin 1 çocuk demiş ama kaç günlük tatil, yarım pansiyon mu, nedir detay yok. İki günde gir çık gideceksek boşa vize almaya değmez.

Çevrimdışı english1

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2014, 15:35:32 »
Kampanya Katılım Koşulları
08 Eylül 2014 (saat 10:00) - 31 Ekim 2014 (saat 22:00) Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelindeki CarrefourSA Super Market ve CarrefourSA Hipermarketlerinden (CarrefourSa Super Market ve CarrefourSA Hipermarketlerinin kapanış saati 22.00 olup internet ile şifre gönderimi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisizdir ve son gönderim tarihi 31 Ekim 2014 saat 23.59'dur. Gün içerisinde tek seferde 1 TL ve katları tutarında (her 1 TL için bir şifreli kart verilecektir) 200 ml, 330 ml, 1 lt Tropicana ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alanlara fiş/fatura ibrazı karşılığında kasalardan veya danışma noktalarındaki servis elemanları tarafından verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerinde bulunan şifreyi, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresindeki ilgili alana ücretsiz olarak giren kullanıcılar çekilişe katılmaya hak kazanacaktır. Çekiliş 05.11.2014 tarihinde saat 11:00'da Beşiktaş 25. Noterliği Levent Cad. No 50/A TSYD Karşısı 1. Levent İstanbul adresinde bahçe katında noter huzurunda halka açık olarak yapılacaktır. Çekiliş sonuçları 08.11.2014 tarihli Güneş Gazetesi'nde ilan edilecektir. Kazanan asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalı ile de tebligat yapılacaktır. Asil talihli son başvuru 23.11.2014 dür. Yedek talihli son başvuru tarihi 08.12.2014 tir. İkramiyelerin son teslim edilme 01.03.2015 - 20.08.2015 dir. Ad-soyad ve adres bilgilerinin doğruluğu kullanıcıların sorumluğundadır. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ücretsiz internet katılımında şifre, ad, soyad, adres bilgileri eksik olanlar çekilişe dahil edilmeyecektir. İkramiye tesliminde şifreli kart ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Mükerrer katılımlar elenerek, ilk girilen şifre dikkate alınacaktır. CarrefourSA Super Market ve CarrefourSA Hipermarketlerinin kapanış saati 22.00 olup internet ile şifre gönderimi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisizdir ve son gönderim tarihi 31 Ekim 2014 saat 23:59 dir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden gönderilen katılımlar ücretsizdir. Seyahat ikramiyesi talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz. Seyahat İstanbul'da başlar ve biter. İstanbul dışından gelen talihlilerin yol masrafları talihliye aittir. Pasaport ve vize işlemleri talihliye aittir. Ödüller nakite çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez. Seyahat ikramiyesi talihli ile birlikte 2 büyük ve 1 çocuk (3-11 yaş) olmak üzere 3(üç) kişiliktir. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd Şti, Carrefoursa Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., My Marka Yönetim San.  ve Tic. A.Ş. ve Tümer ve Tümer Halkla İlişkiler Sponsorluk ve Etkinlik Yönetimi, İletişim, Prodüksiyon, Müzik ve Sanat Ürünleri Ltd. Şti çalışanları kampanyaya katılamaz. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan ÖTV + KDV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bu kampanya MPİ'nin 01.09.2014 tarih ve 24951361-255.01.02/2649-6965 sayılı izni ile düzenlenmiştir.

Çevrimdışı english1

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2014, 15:39:16 »
Neomarin Carrefour 'dan alisveris yaptim. Danismaya gittim. Cekilis karti yok. Tumer & Tumer danismanlik yapiyormus. Telefonlarini bulamiyorum.

Çevrimdışı lBaDOkeil

• Deneyimli Kampanyacı
  • KurTrade
    • Hidroponik Tarım
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2014, 16:56:58 »
Buradaki Carrefour Exprese de sadce 20 tane kart gelmiş. Bu kadar bıraktılar dedi görevli, bende 20 liralık satın aldım.
.
.
.
.
.
.
Hidroponik Tarım Danışmanlık Hizmetleri
Hidroponik Tarım Besinleri Sera Kurulum

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2014, 12:09:42 »
daha somut bir kampanya arayanlara carrefourda  tamek 1 litre 1.85 liraya indi 15 tl tamek
urunu alana stok kalan magazalarda sirt cantasi hediye edilmeye devam ediyor 1.85 tamek
1 litrenin toptan fiyati bu arada,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2014, 22:35:29 »
Carrefour Hipermarket Acıbadem'de var arkadaşlar.

Yalnız Tropicana ya katalog ürünü demişler 2,75 TL, Cappy pazar payı olarak pastanın daha büyük dilimine sahip. Coca Cola grubu markası olduğundan marka değeri de yüksek ama 2,40 TL. Nasıl katalog ürünü ben anlamadım.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 26 Eylül 2014, 19:30:17 »
ardeşen  Carrefour haberi yok bu nasıl kampaya