Gönderen Konu: Bu yarışmaya katılan varmi  (Okunma sayısı 2697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
Bu yarışmaya katılan varmi
« : 07 Eylül 2014, 13:20:45 »
Arkadaslar paylasamamis olabilirim bu yarışmaya katildinizmi guvenilirmi acaba....
Not: Kargo bedeli il ve ilçeye ürün ağırlığına göre
7 TL ile 19,90 TL arasında değişmektedir...
TEKTAŞ TK7010

TEKTAŞ TK7011

TEKTAŞ TK7012

TEKTAŞ TK7013

TEKTAŞ TK7014

TEKTAŞ TK7015

TEKTAŞ TK7016

TEKTAŞ TK7017

TEKTAŞ TK7018
 HEMEN CEVAP VER KAZAN!
Bilkazan.co Tüm Hakları Saklıdır. Sorumuza DOĞRU Cevap Veren Tüm Ziyaretçilerimize piyasada 100TL Değerinde Ürünler ücretsiz gönderilecektir.Firmamız ürün tanıtımı yapmak isteyen firmalara kampanya hizmeti sağlamaktadır.Her ürün için kampanya adet miktarı 500 adettir. BİLKAZAN Kampanyası Sadece 30.09.2014 Tarihine Kadar Noter Onaylı Olup Doğru Cevabı Bilen Kişiye KARGO ULAŞIM Ücreti Karşı Ödemeli Olmak Suretle Gönderilecektir.Başka bir ücret talep edilemez. Kampanyamızdan Faydalanabilmek İçin Doğru Cevabı Vermelisiniz. Bilgi Platformu BİLKAZAN Sunumudur.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bu yarışmaya katılan varmi
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2014, 13:28:53 »
 bu bil kazan sitesi insanları kandırmaktan ve paranızı almaktan başka bir halta yaramıyor buda dolandırıcılığın ayrı bir versiyonu sakın kanmayın benden söylemesi buradan emin olun düzgün şeyler gösterip fiyatlarını abartıp kapınıza birde dalga geçer gibi 1 tl lik bişey gönderiyorlar ödediğiniz kargo parasıda cabası bu tarz sitelere itimat etmeyin kargonuz geldiğinde üzülürsünüz ve sorununuzu anlatmaya karşınızda bir muhattap bulamassınız benim başıma geldi bende uyarması karar sizlerin mutlu pazarlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

yorumdan kopyaladım henüz yazılmış
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı MERCAN67

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2014, 15:48:21 »
Tesekkurler bende zaten kargo ücretli olunca pek güvenmedim genelde insanlara boyle birseyler satmış oluyorlar

Çevrimdışı omerx

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Kazanmakta sınır yok !..
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2014, 15:57:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Alıntıdır:

Bilkazan.com hakkında şikayetim var. Sitesinde çok kolay bir soruyu doğru bildiğiniz taktirde size sadece kargo ücreti ödeyerek piyasa değeri 100-TL olduğu söylenen bir yüzük gönderileceği söyleniyor. Soruyu cevaplıyorsunuz ve size modelini seçmeniz için 9 farklı modelde yüzükten biri ve parmak ölçüsünüz seçtiriliyor.

Buraya kadar okey ancak iki-üç gün içinde gelen yüzük kesinlikle sizin sitede seçtiğiniz veya modeller içinde olan yüzük değil ve parmak ölçünüzden çok farklı bir ölçü gönderiliyor. Ben bu sitenin mağduruyum ve firma bana yaşattığı bu hatayı düzeltmediği taktirde kesinlikle kendisini ve yetkilileri mahkemeye vereceğim.
Face'de beni Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Birlikte Kazanalım

Çevrimdışı mustafa11

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2014, 17:23:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buda baska sıtesı olmalı saat verıyo