Gönderen Konu: Marshall Visualizer  (Okunma sayısı 884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Marshall Visualizer
« : 05 Eylül 2014, 13:08:01 »
Marshall Kampanyası, MARSHALL Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından 01.09.2014 (08:00) – 01.10.2014 (23:59) tarihleri arasında Milli Piyango İdaresi’nin 11.08.2014 tarih 24951361-255.01.02/2475-6468 no’lu izniyle düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında, Marshall'ın yeni nesil cihazlar(ipad, iphone ve tüm tabletler ile tüm akıllı cep telefonları için) için geliştirdiği, satın alınan boyanın, kullanılacağı zemin üzerinde nasıl durduğunu gösteren, tüketicilere kolaylık sağlayan tanıtım amaçlı akıllı cihaz uygulamasını akıllı cihazlarına Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) internet adresine girerek uygulamayı ücretsiz indiren ve indirdikten sonra açılan forma ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini giren kullanıcılara bir çekiliş hakkı verilecektir.(Kampanyaya katılım bir çekiliş hakkı ile sınırlıdır.) Çekiliş, 10.10.2014 tarihinde 12:00’de TSM Danışmanlık Org. Ve Paz. A.Ş., Levazım Mah. Korukent Sitesi D Blok Zemin Kat Levent İstanbul adresinde halka açık şekilde yapılacaktır. 50 kişiye APPMD531 iPad Mini with Wi-Fi 16GB hediye edilecektir. Kazananların listesi 14.10.2014 tarihinde Posta Gazetesinde ilan edilecektir. Asil ve yedek talihlilere posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Talihlilerin en son başvuru tarihleri asiller için; 29.10.2014 yedekler için; 13.11.2014’dür. Kampanyaya katılım bir çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Kampanyaya katılımda belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kampanyaya tüm GSM operatörü kullanıcıları katılabilir. Kampanyaya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesi (mobil) üzerinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş., MARSHALL Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. ve P Grup Danışmanlık Reklam İletişim ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri alamazlar. İkramiyeye konu olan eşya ve / veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Piyango için ilgili Mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir. Bu hususlar piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır. Bu hususlar piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır.

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Marshall Visualizer
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2014, 15:45:29 »
Nerden indiriyoruz bulamadım  ???

Çevrimdışı Jasmin

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2014, 16:00:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Nerden indiriyoruz bulamadım  ???

Marshall Visualizer

ipad için
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 16:01:45 Gönderen: Jasmin »

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2014, 16:46:46 »
bence formu doldurmak yeterli indirmeden tebrikler diyor çünkü ama siz bilirsiniz

Ben kendim aratıp indirince form çıkmadı . Uygulamaya puan verip yorum yaparsanız belki daha iyi olur  ;)
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2014, 16:51:24 Gönderen: J3askan »

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2014, 23:13:32 »
10bin üzeri indirme diyor... ödül 50  adet değil mi :) Kazanan arkadaş hakkaten şanslı derim :)
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2014, 23:21:24 »
indirdim ama form falan çıkmadı ???
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!