kirnak58 ; gel ya yetis

baskaları yetismessinde ( hileciler)

sinless saol ama acil yaptıgım için sakalı tam oturtamadım

yüzüne gözüne bulaştı sakal
Şu doğukanın puanları silinmemiş,ip değiştirmek çok mu zor sanki

Hilenin kralını yaparım istesem de şimdi gider fake hesaplarımdan birine hediye çıkar üzülürüm
top10 da gozuken remsim i değişik başka yaptıgım sakallı resim çıkmasını istiyorum

nasıl yapılıyor? daha doğrusu otomatikmi çıkıyor değiştirebiliyomuyuz
oyunu nerdeyse bırakmıştım millet fake hesap açıyor ve kimse ilgilenmiyor diye fakat bugün siteye baktığımda çoğu kişinin fake hesapları silinmiş ve puanları geri alınmış şimdi tekrar yeniden yarışmaya devam etmeye karar verdim inşallah bizim formdan birilerine çıkar ödüller.bu arada doğukan fark atmış acaba onunda hesabı fake mi?
oyunu nerdeyse bırakmıştım millet fake hesap açıyor ve kimse ilgilenmiyor diye fakat bugün siteye baktığımda çoğu kişinin fake hesapları silinmiş ve puanları geri alınmış şimdi tekrar yeniden yarışmaya devam etmeye karar verdim inşallah bizim formdan birilerine çıkar ödüller.bu arada doğukan fark atmış acaba onunda hesabı fake mi?
Bu doğukanın soyadı puanları silinenlerle aynı değilmiydi,diğerleri silindiyse bununki neden silinmedi çok garip.
birşeyler yapmaları bile güzel...yakında fake ise onunda puanları silinir zaten.
sahte hesapların silinmesi güzel bir gelişme ama bazılarının yine boş duracağına inanmıyorum
top10 dakı ömerlerin soyisimleri aynı
site göçmüş sanki bende açılmıyor

sizdede aynı sorun varmı arkadaslar