-
Ülkemize gelecek domuz gribi aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Gönderen:
a1ONEboy
18 Ekm, 2009 19:22
-
siz ne düşünüyorsunuz.. ben kesinlikle bu aşıyı desteklemiyorum ve denek olacağımızı düşünüyorum alman ordusuda bu aşıyı reddetmiş farklı bir aşı uygulanacakmış .. daha yan etkileri vs. tam açıklanmadan aşı yapıyolar ..
-
Gönderen:
K0LeRa
18 Ekm, 2009 19:24
-
Bu aşıyı ilk kullanan ülkelerden biri biz olacaz. kimse bize zorla aşı vuramaz. bende vurulmiycam.
-
Gönderen:
a1ONEboy
18 Ekm, 2009 19:25
-
Bu aşıyı ilk kullanan ülkelerden biri biz olacaz. kimse bize zorla aşı vuramaz. bende vurulmiycam.
evet kesinlikle katılıyorum.Liselerde zorunlu olacakmı bilmiyorum ama eğer seçeneğim olursa kesinlikle reddedecem
-
Gönderen:
jodi
18 Ekm, 2009 19:26
-
Ben de olmayacağım. Nasıl ortaya çıktığı belli olmayan bir virüs ve ne idüğü belirsiz bir aşı. Asla vurulmam...
-
Gönderen:
diazem
18 Ekm, 2009 19:28
-
Olmıycağım.. Kesin kararım..Sebepleri burada tartışma çıkartacağından dolayı girmek istemiyorum.. Ama yuh diyorum sadece....
-
Gönderen:
peerless
18 Ekm, 2009 19:29
-
kesinlikle bende olmayacağım. bu aşının içindeki virüs vurulurken dahi mutasyon geçirebilirmiş.
bunu duyduktan sonra asla..
-
Gönderen:
diazem
18 Ekm, 2009 19:32
-
Sonuç olarak dün tv de canlı yayında pot kırdı biri ama medyamız sağolsun konuyu gündeme getirmedi.. Aşının yan etkileri yada sonuçlarını bekliyecek zamanımız yok sözü bana yeter.... Sonucunu bilmediğin şeyi nasıl yaptırın dendiği ise işte can sıkıntısı..
-
Gönderen:
burcu84
18 Ekm, 2009 19:55
-
1.tekrar ediyorum gündem değiştirme politikasıdır!!
2. aşının çok bi yararı olacağını düşünmüyorum.
3. Denek olmak istemiyorum
-
Gönderen:
neron54
18 Ekm, 2009 19:56
-
aşı piyasaya çıkmadan, denenip kanıtlanmadan 25 milyon sipariş verilmesi çok ilginç.. sonuç olarak da domuz aşılarını zorunlu kılacakları için işler baya bi karışacak gibi gözüküyor.. yavaş yavaş halkı korkutma, sindirme politikasına başlarlar
-
Gönderen:
Rawkon
18 Ekm, 2009 20:57
-
para tuzağı bunlar hep...