Gönderen Konu: gözden lazer olanlar  (Okunma sayısı 1982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
gözden lazer olanlar
« : 27 Ağustos 2014, 15:28:08 »
arkadaşlar lazer olanlar o çizme işlemi nasıl oluyor anlatabilirmi uyuşturma falan bişey var mı yada kesme biçme oluyormu nası oluyor tam olarak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: gözden lazer olanlar
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2014, 17:17:03 »
damla ile gözünüz uyuşturuluyor yani acı duymuyorsunuz

youtube2a,  eye laser operation diye yazınca birsürü çıkıyor

Çevrimdışı papatya89

• Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2014, 17:53:28 »
Bende olmayı düsünüyorum armagaan
Kışın olması daha saglıklı dye duymustm

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2014, 18:26:24 »
Bende olmayı düsünüyorum armagaan
Kışın olması daha saglıklı dye duymustm

gülümser maya gözde arkadaşar oldu benim baya memnunlar aradım konuştum peşinde 1300 tl fiyatta uygun geldi ankaraya gidicem bi günlüğüne olcam bakalım ama kışın olmak mantıklı evet ne kadar az güneş olutsa o kadar iyi

Çevrimdışı gulcan.pelin

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • HAYAT KISA HERŞEY BOŞ..
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2014, 22:06:57 »
Ben 6 yıl önce oldum. Belki sistemler değişmiştir ama biraz bakımı zor oluyor. Göz çevresine batikon gibi bişi sürdüler, ameliyat masasına yattım göz damlası ile uyuşturdular, hiç bir şey hissetmiyorsun 1 dakika kadar üzerine gelen makinada iki yeşil bir kırmızı  led ışığı var oraya bakıyorsun makine üst tabakayı kesip lazer veriyor toplam hepsi 1-2 dak. sürüyor hiç acı yok. Ayağa kalktığında böyle net bir görüntü yok yani  ama sonra 1 hafta özellikle ilk 5 gün berbat geçiyor verdikleri damlaların saatini ipleçekiyorsun gözkapaklarının içine pulbiber doldurmuşlar gibi oluyor. Acı sabit uyuyamıyorsun bile Damlalar acıyı biraz hafifletiyor yani 1 saat kadar... sonra aynı ben sonbaharda olmuştum karanlık bir odada daha rahat ediyorsun eski bir güneş gözlüğü bulundurun (2tane kırdım :) ) uyurken bile takmıştım uyurken farkında olmadan ellememek için  çünkü kestikleri üst tabakayı göz üzerine yerleştiriyorlar kendisi kaynıyormuş.... ENGÜZELİDE 25YIL ÇEKTİĞİM LENS VE GÖZLÜKLERDEN KURTULDUM ÇEKTİKLERİMİ KULLANANLAR BİLİR.... ŞİMDİOKADAR YIL GÖZLÜK KULLANDIM HATIRLAMIYORUM BİLE... KESİNLİKLE OPERASYON DERİM BİRAZ TARZANCA YAZDIM AMA YAŞADIKLARIM BUNLAR... ;D Doktorundan ve googleden daha net bilgiler alırsın.

Çevrimdışı nur_568

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2014, 22:10:02 »
Op. Dr. Ertan Sunay kesinlikle tavsiye ederim. 1 numara . Detaylı cevabı kendisi anlatmış. Netten bulabilirsiniz.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2014, 22:17:45 »
Ben 6 yıl önce oldum. Belki sistemler değişmiştir ama biraz bakımı zor oluyor. Göz çevresine batikon gibi bişi sürdüler, ameliyat masasına yattım göz damlası ile uyuşturdular, hiç bir şey hissetmiyorsun 1 dakika kadar üzerine gelen makinada iki yeşil bir kırmızı  led ışığı var oraya bakıyorsun makine üst tabakayı kesip lazer veriyor toplam hepsi 1-2 dak. sürüyor hiç acı yok. Ayağa kalktığında böyle net bir görüntü yok yani  ama sonra 1 hafta özellikle ilk 5 gün berbat geçiyor verdikleri damlaların saatini ipleçekiyorsun gözkapaklarının içine pulbiber doldurmuşlar gibi oluyor. Acı sabit uyuyamıyorsun bile Damlalar acıyı biraz hafifletiyor yani 1 saat kadar... sonra aynı ben sonbaharda olmuştum karanlık bir odada daha rahat ediyorsun eski bir güneş gözlüğü bulundurun (2tane kırdım :) ) uyurken bile takmıştım uyurken farkında olmadan ellememek için  çünkü kestikleri üst tabakayı göz üzerine yerleştiriyorlar kendisi kaynıyormuş.... ENGÜZELİDE 25YIL ÇEKTİĞİM LENS VE GÖZLÜKLERDEN KURTULDUM ÇEKTİKLERİMİ KULLANANLAR BİLİR.... ŞİMDİOKADAR YIL GÖZLÜK KULLANDIM HATIRLAMIYORUM BİLE... KESİNLİKLE OPERASYON DERİM BİRAZ TARZANCA YAZDIM AMA YAŞADIKLARIM BUNLAR... ;D Doktorundan ve googleden daha net bilgiler alırsın.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler gayet iyi açıklamışsınız

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2014, 22:28:30 »
Armağan öğretmen arkadaşım oldu.Allerjik bir durum vardı onda gözleri 4-5 numra gibi hem astigmat hem miyoptu.Ameliyat sonrasında sabahları gözlerini açamıyor.Lazer ameliyatları gözü konjiktivite karşı filan hassaslaştırıyormuş.Belki ondan olabilir.Gece araba kullanamıyor.Işıklar dağılıyor gece diyor.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2014, 22:58:36 »
Armağan öğretmen arkadaşım oldu.Allerjik bir durum vardı onda gözleri 4-5 numra gibi hem astigmat hem miyoptu.Ameliyat sonrasında sabahları gözlerini açamıyor.Lazer ameliyatları gözü konjiktivite karşı filan hassaslaştırıyormuş.Belki ondan olabilir.Gece araba kullanamıyor.Işıklar dağılıyor gece diyor.
muayene ediyolar zaten bildiğim kadaryle lazere uygunsan yapıyolar