Ben 6 yıl önce oldum. Belki sistemler değişmiştir ama biraz bakımı zor oluyor. Göz çevresine batikon gibi bişi sürdüler, ameliyat masasına yattım göz damlası ile uyuşturdular, hiç bir şey hissetmiyorsun 1 dakika kadar üzerine gelen makinada iki yeşil bir kırmızı led ışığı var oraya bakıyorsun makine üst tabakayı kesip lazer veriyor toplam hepsi 1-2 dak. sürüyor hiç acı yok. Ayağa kalktığında böyle net bir görüntü yok yani ama sonra 1 hafta özellikle ilk 5 gün berbat geçiyor verdikleri damlaların saatini ipleçekiyorsun gözkapaklarının içine pulbiber doldurmuşlar gibi oluyor. Acı sabit uyuyamıyorsun bile Damlalar acıyı biraz hafifletiyor yani 1 saat kadar... sonra aynı ben sonbaharda olmuştum karanlık bir odada daha rahat ediyorsun eski bir güneş gözlüğü bulundurun (2tane kırdım

) uyurken bile takmıştım uyurken farkında olmadan ellememek için çünkü kestikleri üst tabakayı göz üzerine yerleştiriyorlar kendisi kaynıyormuş.... ENGÜZELİDE 25YIL ÇEKTİĞİM LENS VE GÖZLÜKLERDEN KURTULDUM ÇEKTİKLERİMİ KULLANANLAR BİLİR.... ŞİMDİOKADAR YIL GÖZLÜK KULLANDIM HATIRLAMIYORUM BİLE... KESİNLİKLE OPERASYON DERİM BİRAZ TARZANCA YAZDIM AMA YAŞADIKLARIM BUNLAR...

Doktorundan ve googleden daha net bilgiler alırsın.