Gönderen Konu: Digiturk Üyelerine Marvel'dan Galaksinin Koruyucuları Sinema Bileti Hediye!  (Okunma sayısı 1137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Digiturk üyesiyseniz, “GALAKSİ” yazıp 3555’e sms gönderin, Marvel’den Galaksinin Koruyucuları’na hediye bilet için şifreniz cebinize gelsin!
Hediye Bilet sadece Marvel’dan Galaksinin Koruyucuları filmi için geçerlidir.
Şifrenizi Cinemaximum kasa görevlisine göstererek ücretsiz biletinizi alabilirsiniz.
Alınan şifreler 25 Ağustos 2014 tarihine kadar Cinemaximumlarda geçerlidir.
25 Ağustos tarihine kadar kullanılmayan şifreler geçersiz sayılacaktır.
Bir üyenin iki hediye şifre alma hakkı vardır. Her bir şifre alımı için GALAKSİ yazıp 3555’e SMS gönderilmelidir.
SMS bedeli tarifeniz üzerinden fatura edilecektir.
Kampanya şifreleri stoklarla sınırlıdır.
Kampanyadan sadece Digiturk üyeleri yararlanabilir.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
sms ucreti ne kadar birde 3D de gecerlimi bilginiz varmi?

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sms ucreti ne kadar birde 3D de gecerlimi bilginiz varmi?
Sms ücreti kendi tarifeniz üzerinden ücretlendiriliyor. Turkcell için 0,50 TL. Fakat dönüş mesajı için de ücret alınıyor. Yani tek bilet 2 sms ücreti. Cebe gelen şifre mesajında 3D olup olmadığı belirtilmemiş.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
1 yıldır haftada 1 kere mutlaka arıyorlar beni kaç defa şikayet ettim aramayın diye yok ... 3 çeşit numara ile arıyorlar ve ayrıca  sms geliyor  >:(

Çevrimdışı hemstrem

• Acemi Kampanyacı
  • **
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
1 yıldır haftada 1 kere mutlaka arıyorlar beni kaç defa şikayet ettim aramayın diye yok ... 3 çeşit numara ile arıyorlar ve ayrıca  sms geliyor  >:(
Arayan numaraların kime ait olduğunu bulup rehberinize kaydettikten sonra gelen aramaları reddedebilir veya operatörünüzün online işlem merkezinden numaraların size çağrı yapmasını engelleyebilirsiniz.