Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç günde geliyor ben 6sında adresimi göndermiştim ama hala gelen giden yok
bana 26 ekim kazandığım maili geldi adresi gönderdim 27sinde elimdeydi. arkadasımada 26sında mail geldi ama o 28 inde cevap yazabilmiş daha bekliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç günde geliyor ben 6sında adresimi göndermiştim ama hala gelen giden yok
bana 26 ekim kazandığım maili geldi adresi gönderdim 27sinde elimdeydi. arkadasımada 26sında mail geldi ama o 28 inde cevap yazabilmiş daha bekliyorbanada 5inde mail gelmiş bende ancak 6sında cevap verebildim ondan mı ki(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç günde geliyor ben 6sında adresimi göndermiştim ama hala gelen giden yok
bana 26 ekim kazandığım maili geldi adresi gönderdim 27sinde elimdeydi. arkadasımada 26sında mail geldi ama o 28 inde cevap yazabilmiş daha bekliyorbanada 5inde mail gelmiş bende ancak 6sında cevap verebildim ondan mı ki(
inşaallah teşekkür ederim bekleyelim bakalım
kısmet inş gelir en kısa zamanda