Ayrıca attıkları mailde sözde buddy saat 09:00-24:00 arası acıkıyor deniyor ama bende kaç defa gece 03:00 te acıktığını biliyorum.Oyunda çok eksikler var
Bir internet cafe sahibi ayrı ayrı 10 pc den aynı anda aynı kullanıcı adıyla buddy i açarsa günlük 50 den fazla puan yapabilir.Bu konuda mentosada bir msj attım umarım önlem alırlar 
günde 4-5 kereden fazla tıklanmıyor limiti var eğer öyle birşey olsaydı 1 haftanın sonunda bütün hediyeler dağıtılmış olunurdu. Yani 10 tane pc den aç 4-5 kere yemeği yedikten sonra baloncuk birdaha çıkmıyor.
Evet tek pc de 4-5 defa yedikten sonra bir daha baloncuk çıkmıyor,ama farklı pc lerde durum ne bilemem.Yani herşey dedikleri gibi olsa gece 12 den sonra benim buddy acıkmazdı
slm arkadaşlar ben mentos buddy e mentos yediremedim nasıl nereden yedireceğim bana anlatabilirmisiniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkrler.
slm arkadaşlar ben mentos buddy e mentos yediremedim nasıl nereden yedireceğim bana anlatabilirmisiniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkrler.
Diğer sayfaları oku oralarda yazıyor.
Bu yediremeyenlerdeki sorunun sebebi belli.Muhtemelen cookie tutmuyor internet explorerları.Ben firefoxda kullanıcı adı ve şifremi hatırla diyorum.Buddy acıkınca baloncuga tıklayın sayfa acılıyor, yedir diyorsunuz o kadar.Baloncuga tıkladığınız sayfada kullanıcı adı ve şifre girmenizi isterse yediremezsiniz,o yüzden kul adı ve şifre hatırlatmayı kullanın.
Firefoxda kullanıcı adı ve şifremi hatırla seçeneği nerde ki, ben bulamadım ufoskop
Benim buddy kendisini açıcağım zaman şifre istiyor sadece yedirmek için siteye girerken hiç sormadı daha,ama buddy açtığım her seferinde şifre ad giriyorum hatırlama gibi bi seçenek yok

...
Araçlar-Seçenekler-Güvenlik ordan sitelerde girilen parolaları hatırlaya tik atınca oluyor.