emekli sandığımı sizin acaba?? eğer emekli sandığıysa para geri alınıyor ama sgk ise dediğim gibi yeni çıkan yasayla vermek zorundayız...vermem dersen o zaman devlet hastanesine gidiceksin diyolar
Bayadir gitmiyorum ama uygulama aynen şöyleydi en son sanirim 40 tl odedim en son gittiğimde ve bunu şöyle aliyorlardi 40 tl odemesi yapıyorsunuz 12 tl si SGK nin 28 tl ayri olarak ama(hangisiydi hatırlamıyorum) birine isminizi yazip imza aliyorlardi yani bu ucreti odemeyi kabul ediyorum seklinde
Bayadir gitmiyorum ama uygulama aynen şöyleydi en son sanirim 40 tl odedim en son gittiğimde ve bunu şöyle aliyorlardi 40 tl odemesi yapıyorsunuz 12 tl si SGK nin 28 tl ayri olarak ama(hangisiydi hatırlamıyorum) birine isminizi yazip imza aliyorlardi yani bu ucreti odemeyi kabul ediyorum seklinde
o 40 liralar oldu 80 - 100 lira

ayrıca önceden ücretsiz yaptıkları tahlillerede para almaya başladılar
o 40 liralar oldu 80 - 100 lira
ayrıca önceden ücretsiz yaptıkları tahlillerede para almaya başladılar
evet dogrudur tahlil v.b şeyleri yazmayı unutmuşum