arkadaşlar enter basılı tutun otomatik arıyo daha pratik..
önce bilyonere üye olup bileti tanımlayacaksınız. zaten bilyonerde hesabım diye kısım var. orada hesabınızdaki tutar yazacak. ve şu an sıfır tl olacak. eğer ikramiye kazanırsanız oradaki bakiye artacak kazandığınız tutar yazacak. daha sonra para çekme işlemi tanımlayacaksınız ve bilyoner e bildirdiğiniz hesap numarasına onlar havale yapacaklar. tabii anında değil minimum 1 iş günü sonra .
arkadaşlar enter basılı tutun otomatik arıyo daha pratik..
klavyede sağ allataki enterin üzerine agırlık koyun.arkanıza yaslanıp ekranı izleyin ben dün gece yaptım ama olmadı.
örnek ağırlık kombinasyonu : silgi üzerine cep telefonu
önce bilyonere üye olup bileti tanımlayacaksınız. zaten bilyonerde hesabım diye kısım var. orada hesabınızdaki tutar yazacak. ve şu an sıfır tl olacak. eğer ikramiye kazanırsanız oradaki bakiye artacak kazandığınız tutar yazacak. daha sonra para çekme işlemi tanımlayacaksınız ve bilyoner e bildirdiğiniz hesap numarasına onlar havale yapacaklar. tabii anında değil minimum 1 iş günü sonra .
büyük ikramiye çıkar mı acaba..

bilgi için teşekkürler, ilk defa kazandım şu bilyonerden kazanamayınca ilgilenmemişim demekki, bişey çıkarsa başınızı ağrıtırım tekrardan..
ezel59 arkadasım bu bildiğimiz yılbası millipiyango cekiliş bileti. tek farkı sokaktaki millipiyangocudan değil internet üzerinden alıyorsunuz.bilet nette oldugu için kaybetme ihtimaliniz olmaz

yada nereye saklıcam derdi

yani isterseniz bilyoner üzerinden para yatırıp bilette satın alabilirsiniz.
Evet, aynen öyle. Normal bilet. Kampanya bitti.
şifreyi hemen girerseniz 19 kasım ya da 29 kasım çekilişi için bilet kazanırsınız.yılbaşı biletleri aralık ayı başında çıkıyor.süre olursa beklemek lazım.