Gönderen Konu: şansını ara- 16 Kasım  (Okunma sayısı 21124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: şansını ara- 16 Kasım
« Yanıtla #110 : 16 Kasım 2009, 11:48:06 »
arkadaşlar enter basılı tutun otomatik arıyo daha pratik..

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #111 : 16 Kasım 2009, 11:48:52 »
önce bilyonere üye olup bileti tanımlayacaksınız. zaten bilyonerde hesabım diye kısım var. orada hesabınızdaki tutar yazacak. ve şu an sıfır  tl olacak. eğer ikramiye kazanırsanız oradaki bakiye artacak kazandığınız tutar yazacak. daha sonra para çekme işlemi tanımlayacaksınız ve bilyoner e bildirdiğiniz hesap numarasına onlar havale yapacaklar. tabii anında değil minimum 1 iş günü sonra .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #112 : 16 Kasım 2009, 11:50:29 »

klavyede sağ allataki enterin üzerine agırlık koyun.arkanıza yaslanıp ekranı izleyin ben dün gece yaptım ama olmadı.

örnek ağırlık kombinasyonu : silgi üzerine cep telefonu ;D

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #113 : 16 Kasım 2009, 11:50:53 »
önce bilyonere üye olup bileti tanımlayacaksınız. zaten bilyonerde hesabım diye kısım var. orada hesabınızdaki tutar yazacak. ve şu an sıfır  tl olacak. eğer ikramiye kazanırsanız oradaki bakiye artacak kazandığınız tutar yazacak. daha sonra para çekme işlemi tanımlayacaksınız ve bilyoner e bildirdiğiniz hesap numarasına onlar havale yapacaklar. tabii anında değil minimum 1 iş günü sonra .

büyük ikramiye çıkar mı acaba.. ;D ;D bilgi için teşekkürler, ilk defa kazandım şu bilyonerden kazanamayınca ilgilenmemişim demekki, bişey çıkarsa başınızı ağrıtırım tekrardan.. ;)

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #114 : 16 Kasım 2009, 11:52:05 »
bende 1 tane kazandım nihayet ben ahranın formülünü uyguladım,enter tuşuna basılı tutyorum hep otomatik arıyo, bu arada biletleri nasıl alıyoruz bilgisi olan var mı..

ben hala kazanamadım  :'(  17 kasımda verdiğiniz cep numarasına bir sms gelecek o smsteki sifreyi bilyoner.com daki hesabınıza girip aktif edeceksiniz. bilet kazanan arkadasları tebrik ediyorum. ama unutmayın önemli olan bileti kazanmak değil bilete ikramiye çıkması ;D

olsun bilet yılbaşı biletiymiş nasılsa alıcaktık bu senede baya pahalı en azından bilet parası vermemiş olduk.. :D :D

peki ben okudum şartlarıda çözemedim bilet en son bize gelicekmi gelmezse ve tutarsa parayı nasıl alıcaz..

Telefona gelen şifreyi bilyoner.com a gireceksiniz.bunun için bilyoner.com a üye olmalısınız.Biletiniz fiziki bilet değildir sanal bilettir. İkramiye kazanırsanız yine bilyoner.com hesabınızdan bankaya havale edebilirsiniz.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #115 : 16 Kasım 2009, 11:52:24 »

klavyede sağ allataki enterin üzerine agırlık koyun.arkanıza yaslanıp ekranı izleyin ben dün gece yaptım ama olmadı.

örnek ağırlık kombinasyonu : silgi üzerine cep telefonu ;D

son dakikalar ya bilet sayısını tamamlamak için vericeklerdir diye düşünüyorum, zaten kazanınca ekranda kalıyo, aydiyinn parmaklara kuvvet.. ;D ;D

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #116 : 16 Kasım 2009, 11:53:50 »
bende 1 tane kazandım nihayet ben ahranın formülünü uyguladım,enter tuşuna basılı tutyorum hep otomatik arıyo, bu arada biletleri nasıl alıyoruz bilgisi olan var mı..

ben hala kazanamadım  :'(  17 kasımda verdiğiniz cep numarasına bir sms gelecek o smsteki sifreyi bilyoner.com daki hesabınıza girip aktif edeceksiniz. bilet kazanan arkadasları tebrik ediyorum. ama unutmayın önemli olan bileti kazanmak değil bilete ikramiye çıkması ;D

olsun bilet yılbaşı biletiymiş nasılsa alıcaktık bu senede baya pahalı en azından bilet parası vermemiş olduk.. :D :D

peki ben okudum şartlarıda çözemedim bilet en son bize gelicekmi gelmezse ve tutarsa parayı nasıl alıcaz..

Telefona gelen şifreyi bilyoner.com a gireceksiniz.bunun için bilyoner.com a üye olmalısınız.Biletiniz fiziki bilet değildir sanal bilettir. İkramiye kazanırsanız yine bilyoner.com hesabınızdan bankaya havale edebilirsiniz.
hee yani bu yılbaşı büyük ikramiye biletleriyle aynı değil sitenin kendi biletleri, e olsun kısmet diyelim..bilgi için teşekkürler..

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #117 : 16 Kasım 2009, 11:57:20 »
ezel59 arkadasım bu bildiğimiz yılbası millipiyango cekiliş bileti. tek farkı sokaktaki millipiyangocudan değil internet üzerinden alıyorsunuz.bilet nette oldugu için kaybetme ihtimaliniz olmaz ;D yada nereye saklıcam derdi ;D yani isterseniz bilyoner üzerinden para yatırıp bilette satın alabilirsiniz.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #118 : 16 Kasım 2009, 12:01:36 »
Evet, aynen öyle. Normal bilet. Kampanya bitti.

Çevrimdışı macehh5

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #119 : 16 Kasım 2009, 12:07:09 »
şifreyi hemen girerseniz 19 kasım ya da 29 kasım çekilişi için bilet kazanırsınız.yılbaşı biletleri aralık ayı başında çıkıyor.süre olursa beklemek lazım.