arkadaşlar bu torba yasa konusu ne oldu bilgisi olan var mı 8500 tl borcum var 9000 tl olmuş faizle birlikte vergi dairesine geçmiş benim borç normalde başlayacaktım ama vergi dairesini aradım ordaki görevli bekle yasa çıksın oyle başla dedi ne yapmalıyım eğer yasa çıkmadan başlarsan bu haktan yararlanamazsın dedi ordaki görevli ama maaşıma falan haciz gelirse diye korkuyorum ne yapmalıyım yasa ne zaman çıkar?
arkadaşlar bu torba yasa konusu ne oldu bilgisi olan var mı 8500 tl borcum var 9000 tl olmuş faizle birlikte vergi dairesine geçmiş benim borç normalde başlayacaktım ama vergi dairesini aradım ordaki görevli bekle yasa çıksın oyle başla dedi ne yapmalıyım eğer yasa çıkmadan başlarsan bu haktan yararlanamazsın dedi ordaki görevli ama maaşıma falan haciz gelirse diye korkuyorum ne yapmalıyım yasa ne zaman çıkar?
Resmi gazete yayınlanmadı henüz, KYK maalesef tüm borçluları vergi dairesine yönlendirmiş durumda,artık ziraat bankasından ödeme kabul edilmiyor. Haciz falan gelmez öyle hemen, maaşından kesinti yapabilirler her ay belli miktarda
20 Yıl önce alıpta hala ödemeyen ve öğretmen olarak tanıdıklarım var.O zamanlar bilgisayar yeni yeni hayatımıza giriyordu malum..Soyadda değişince rahatta..
c.başkanlığı seçimi bitmeden hele bide 2.tura kalırsa seçim ağustosta zor torba yasanın kabulu..eylül gibi resmi gazetede duyurulur gibi geliyor..bide duyurudan sonra 2 ay içinde başvurabiliyorsun diye biliyorum
torba yasa çıktı, öğrenim kredisi faiz borçları silinerek tekrar yapılandırılabilecek.
torba yasa çıktı, öğrenim kredisi faiz borçları silinerek tekrar yapılandırılabilecek.
ya şuan tam konuya yazmak üzereydim demin tüder başkaımı ne sanki torba yasa öğrenim kredisini kapsamıyormuş gibi konuştu canımı sıktı kesin kapsıyormu bilen var mı bide şoyle bi yazı buldum eğer boyle bişeysede hiç bir cacığa yaramaz
BORCUN tamamının üç ay içinde ödeneceği taahhüt edilirse bu kanunun yürürlüğe girdiği tarihe kadar hesaplanan gecikme zammının yüzde yetmiş beşi silinip, sadece yüzde yirmi beşinin ödenmesi istenecek.
BORCUN tamamının on iki ay içinde eşit taksitler halinde ödenmesi durumunda kanunun yürürlüğe girdiği tarihe kadar hesaplanan gecikme zammının yüzde ellisi silinip kalan yarısının ödenmesi istenecek.
BORCUN tamamının yirmi dört ay içinde eşit taksitler halinde ödenmesi durumunda hesaplanan gecikme zammının yüzde yirmi beşi silinip yüzde yetmiş beşi borçludan aranacak.
SON OLARAK borcun tamamının otuzaltı ay içinde eşit taksitler halinde ödenmesi durumunda hesaplanan gecikme zammının yüzde onu silinecek, yüzde doksanının ödenmesi istenecek.
Tekrar baktım, 2 gün önce kapsıyor gibi yazılar okumuştum, şimdi nereye bakarsam bakayım kapsamıyor şeklinde. Bende aynı durumdayım ve ödemek için yapılandırmayı bekliyordum
Tekrar baktım, 2 gün önce kapsıyor gibi yazılar okumuştum, şimdi nereye bakarsam bakayım kapsamıyor şeklinde. Bende aynı durumdayım ve ödemek için yapılandırmayı bekliyordum 
harbi çok canım sıkıldı ya kesin bilen yok mu arkadaş
kafam iyice karıştı arkadaşlar şu öğrenim kredisi faiz affı konusunda eğer af geldiyse nereye başvuru yapıcaz tam net nerden öğrenicez kyk ı arıyorum ulaşamıyorum yardım edin..
kafam iyice karıştı arkadaşlar şu öğrenim kredisi faiz affı konusunda eğer af geldiyse nereye başvuru yapıcaz tam net nerden öğrenicez kyk ı arıyorum ulaşamıyorum yardım edin..
vergi dairesini aradım daha bize yazı gelmedi dedi