bende üye oldum

üye olmak isteyen olursa mail atsın dicem ama herkes üye olmuş galiba
yok canım yeni değil bu üye olduğum an geldi zaten.ama diyorum ya medinin üye listesinde görünmüyosam bilgim olsun diye.
çünkü onun davetiyle üye oldum ben.

yok gülüm görünmüyor
sen bana tekrar mailini versene
kontrol edeyim
sitede hata var herhalde okadar üye oldular sadece 16 kişi gözüküyo
canım maşallahın var
şu siteden üye olmayan adam bulamıyorum kriz var
bana da bulsana 
vallah canım gönderdiğim kişiler üye oldu ama okadar çok kişiye gönderdimki anlatamma bide işyerindekiler oldu aynı ıp diye diskalifiye etmezlerse beni iyidir vallah başka üye olacak biri bulursam sna yönlendiririm arkadaşım
İki gün önce davetiye yolladığım bir arkadaşım,aynı gün formu doldurdu,ama bana bilgilendirme mesajı gelmedi.Biraz önce,yolladığım formu güncellemiş,anında bilgilendirme mesajı geldi.Daha önceden üyeliği de yoktu,aynı anda başka bir arkadaşım da yolladı,ama onun üyelik kaydının alındığına dair bir mail gelmedi...Of,ne yazdım ama...
İki gün önce davetiye yolladığım bir arkadaşım,aynı gün formu doldurdu,ama bana bilgilendirme mesajı gelmedi.Biraz önce,yolladığım formu güncellemiş,anında bilgilendirme mesajı geldi.Daha önceden üyeliği de yoktu,aynı anda başka bir arkadaşım da yolladı,ama onun üyelik kaydının alındığına dair bir mail gelmedi...Of,ne yazdım ama... 
Sinir bozucu ama, haklısın
üye olmak isteyen varsa davet için e-posta adresi gönderebilir. sadece anne olmak önemli degil. ben oglumun adına katılmıştım dalin sıvı deterjan anketine.. hiç sorunsuz gönderdi dalin ilk hediyemdir.bu sebeple beylerde üye olabilir. yada yakınlarınız adınada üyelik açabilirsniz... arkadaşlar bende bu kampanyaya katılmak istiyorum.üye olmak isteyen arkadaşlar özel mesajla adres yazarsa sevinirim. herkese bol şans diliyorum...
üye olmak isteyen varsa yarıdımcı olabilirim herkese tesekkürler..
arkadaşlarım üye olduk diyor ama sayım aynı değişmiyo
aynen bende de değişen yok ya hala listede yokum
aynen bende de değişen yok ya hala listede yokum 
bendede valla acep listeye yeni isimler almıyolarmı ne