Gönderen Konu: Lacoste Ayakkabı Kazanmak İçin Formu Doldurmalısın!.  (Okunma sayısı 18897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Ynt: Lacoste Ayakkabı Kazanmak İçin Formu Doldurmalısın!.
« Yanıtla #40 : 15 Ekim 2009, 22:14:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bütün yazılan yorumları okumadan kampanyaya atlarsam böyle olur!Virüs var galiba,çünkü ilk açtığımda explorer dan açtım,sayfalar kapandı,ben de mozilladan doldurdum formu,n'olcek şimdi?Pişman oldum valla!Anti virüs programı da yok yaaa!Yavaşlatıyor diye yüklememiştim.

internet abonesisin demekki ayda en az 30 lira bir ödemen var, en düşük tarifeden hesap ediyorum. Birincisi antivirüs programı olmadan internete girilmez, ikincisi madem yavaş diyorsun alt tarafı bir ram alacaksın bugünkü piyasada 1 gb lık ramlar 25 ila 35 lira civarında yani senin internet faturandan bile daha ucuz. Eğer Xp kullanıyorsan en az 1 gb ram in olmalı Vista içinse en az 2 gb ramin olmalı bunların altındaysa zaten virüs programın olmasa bile bilgisayarın yavaş çalışır.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 17 Ekim 2009, 02:11:37 »
DUN INAT ETTIM VE GIRDIM ILK ONCE SAYFA DONDU  sonra bırdaha denedım :-[ ve formu doldurdum 1 kac saat sonra pc yavasladı kum saatı cıktı falan bu arada antıvırus de var sonra pc kapadım acmaya calıstım ama acılmaı grı ekran cıktı servısı aradım vırus nedenıyle yazılım cokmus format attım 6 saat ugrastım nerdeyse tavsıye arkadaslar DOLDURMAYIN >:(
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #42 : 17 Ekim 2009, 11:57:17 »
antivirüsüm sağolsun korudu beniii :) bi kere bilmeden girdim bi daha girmem zaten

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 17 Ekim 2009, 12:25:48 »
lacoste 'un sitesinden şikayet maili gönderelim....belki haberleri bile yoktur markalarının böyle birşeye alet oldugundan

iletişimden doldurun lütfen

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #44 : 17 Ekim 2009, 12:28:08 »
Katılım Koşulları:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek “Lacoste Ayakkabı Kampanyası” Eren -Holding tarafından düzenlenmektedir.
-Kampanya 15/10/2009 tarihinde başlayıp 15/11/2009 tarihinde ve saat 24.00'te sona erecektir.
-18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden izin almaları gerekmektedir. Eren Holding, 18 yaşından küçüklerin, kampanyaya velileri veya varislerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.
-Web sayfalarında yayınlanacak olan bannerlar aracılığıyla Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesine giren ve kişisel bilgilerini gireceği formu doldurup gönderen kullanıcılar arasında kampanya başlangıç tarihinden itibaren her 50. kayıt yaptıran, bir çift orijinal Lacoste Ayakkabısı kazanacaktır.
-Kampanya sonunda kazananlar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
adresinden yayınlanacaktır ve kazananlar e-posta yoluyla bilgilendirilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir.
-Kampanya 40 Adet Ayakkabı ile sınırlıdır.
-Anket formunu doldurmak ücretsizdir. Katılım için başka koşul aranmamaktadır. Yarışmacının ödüle hak kazanması durumunda, doğru bir iletişim bilgisiyle kampanyaya katılmış olması şarttır.
-Eren Holding, bu yarışmaya katılan yarışmacılara tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
-Eren Holding, kampanya süresince katılım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
-Kazanılan ödüller devredilemez ve nakde çevrilemez.
-Kampanyaya katılan herkes bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul -Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı ELİFEYLUL26

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • canım kızım
« Yanıtla #45 : 17 Ekim 2009, 23:27:05 »
tesekkurler paylaşım için sorunsuz doldurdum.ama sonra okudum yazılanları okumadan atlarsam kampanyaya boyle olur.su anda bır sorun yok umarımda olmaz.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2009, 23:32:04 Gönderen: ELİFEYLUL26 »

Çevrimdışı ahra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 17 Ekim 2009, 23:53:38 »
ya bende burdaki yazıları okumadan yapmıştım :( sorun çıkmaz umarım ...

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 20 Ekim 2009, 09:31:43 »
arkadaşlar merhaba,

forma nereden ulaşıyoruz tarif edebilir misiniz ?

Çevrimdışı ELİFEYLUL26

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • canım kızım
« Yanıtla #48 : 21 Ekim 2009, 23:26:08 »
sayfaya gırmeyın.4 gun once katıldım kampanyaya hıc bır sorun yoktu bılgısayarı kapattım ve bırdaha acılmadı.sayfa vıruslu  2 gunde ancak yapabıldıler bılgısayarı.lutfen dıkkate alın ve gırmeyın bıle sıteye.gırdısenızde hemen onlemını alın.bır sure sonra sorun cıkmasın bılgısayarınızda..guvenılır bır marka lacoste boyle bırsey nasıl olabılıyor anlamadım.belkıde bu kampanyadan haberlerı bıle yoktur.

Çevrimdışı dh

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 21 Ekim 2009, 23:32:19 »
Günler önce formu doldurmuştum(burada yazılanları okumadan maalesef),anti-virüs programım yok,ama birşey olmadı.PC nuh nebiden kalma olmasına rağmen...Şanslı mıyım,neyim?Epey korkmuştum ama....