Merhaba arkadaşlar kpss ye başvuruyu dekont ile yakınımızdaki bir liseye mi gidip tamamlıyoruz.Diploma sağlık belgesi vs bunlar ne zaman isteniyor bilenlerden rica etsem yardımcı olurlarmı?
Merhaba arkadaşlar kpss ye başvuruyu dekont ile yakınımızdaki bir liseye mi gidip tamamlıyoruz.Diploma sağlık belgesi vs bunlar ne zaman isteniyor bilenlerden rica etsem yardımcı olurlarmı?
diploma ve dekontla başvuruların kabul edildiği bir liseye git. sağlık belgesi ataman olup işe başlarken isteniyor
Diplomam ankarada dilekçe yazmam lazımmış gelmesi için yetişirmi acaba ?
Diplomam ankarada dilekçe yazmam lazımmış gelmesi için yetişirmi acaba ?
tanıdık varsa eğer ankarada dilekçeyi ona yolla o alsın.. ablamında öyle olmuştu tanıdıkla son anda gelmişti işini şansa bırakma bence...
bazıları da diyor dekontla gidiyorsun liseye kaydını yaptırıyorsun kafam karıştı iyice başvurusunu tamamlayan biri yokmu

Tanıdık var ama vekalet lazımmış noterden ? google öyle diyor
bazıları da diyor dekontla gidiyorsun liseye kaydını yaptırıyorsun kafam karıştı iyice başvurusunu tamamlayan biri yokmu 
Tanıdık var ama vekalet lazımmış noterden ? google öyle diyor
daha önce kpss başvurun varsa diploma istemeyen oluyor ama bazı liselerde ki hocalarda diplomaya takmış oluyor illaki istiyor... hangi okulda yaptıracaksan oradan öğren eğer diploma istemiyorsa sorun olmuyor...
ablam okula anlattı durumu vekalet filan istemedi. direk eski bir arkadaşımız (yine o okuldan mezun) aldı yolladı bize
İlk kez başvuru yaptıracağım.
ozaman büyük ihtimalle diploma isterler ama kayıt yaptıracağınızokuldan öğrenmekte fayda var... artık diploma not. ösym sitesine eklendiği için diploma ve üni. mezunları içinde transkript istiyorlar
bence yakındaki üni.ye git bilgilerin güncelse sistemde göstermedende halletmeyi denersin
arkadaşlar lise mezunları için cumartesi mi pazar mı?
ben ösym sayfasında liseler 28 pazar gibi okudum ama emin olamadım